Dora seçim çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora’nın düzenlediği çiğköfte etkinliğinde partililerle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2018 15:11
Dora seçim çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor

Zuhal Karakoç Dora moral tazelemek gayesiyle Milletvekili adayları ve vatandaşlarla bir araya gelerek çiğköfte etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliklerle ve halka yaklaşımıyla ilgi odağı olan Milletvekili adayı Dora sosyal faaliyetleriyle dikkat çekti ve ara vermeden seçim çalışmalarına devam etti.

GÜNDÜZ ZİYARET, AKŞAM MİTİNG, GECE SEÇİM OFİSİ

24 Haziran seçimleri yaklaşırken Seçim kampanyasına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, bir güne esnaf, vatandaş ziyareti ve bölge mitingini sığdırdı. Gündüz Doğukent Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla, akşam Pazarcık ta miting, gece ise seçim ofisinde partilileriyle bir araya gelen Karakoç Dora, günün yorgunluğunu seçim ofisinde partilileriyle bir araya gelerek attı. Seçim ofisinde Parti teşkilatı ve ülküdaşlarıyla bir araya gelen Karakoç Dora, burada günün yorgunluğunu onlarla muhabbet ve çiğ köfte ikram ederek attı. MHP’li Dora, esnaf ve vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

z1-001.jpg

z2.jpg

z3.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.