DULKADİROĞLU’NDA MAHALLELERİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ!

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, “Köylerimizin yüzde 60’nın alt yapısı tamamlandı, yüzde 90’nının birinci kat asfaltları yapıldı” dedi..

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:51
DULKADİROĞLU’NDA MAHALLELERİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ!

DULKADİROĞLU’NDA MAHALLELERİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ!

 

 

Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Başkanlığını yürüten AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, ilk olarak ilçedeki mahalleleri ayağa kaldıracaklarını söyledi.

“Köylerin sorunlarını biliyor musunuz?” sorumuza “Bütün köylere yaptıklarımızın, nelerin eksik olduğunun tamamını biliyoruz. her köyümüze yılda en 3 kez gittiğim oluyor, bu sebeple bölgeleri çok iyi tanıyorum. Köylerimizin yüzde 60’nın alt yapısı tamamlandı, yüzde 90’nının birinci kat asfaltları yapıldı” karşılığını veren Özsoy, sorularımızı cevaplandırdı:

 

DULKADİROĞLU BÖLGESİ İÇİN ACİL YAPILMASI GEREKEN NELER VARDIR?

 

Dulkadiroğlu’nda ilk olarak mahallelerimizi ayağa kaldıracağız. Kahramanmaraş batı ’ya doğru bir yerleşim alanı haline geldi bundan dolayı şehrin batı kısmı yavaş gelişmemekte. Dulkadiroğlu da şehrin batı kısmında bulunduğundan dolayı gelişmişlik açısından geride kaldı. Biz bu gelişimi hızlandırmak ve esnafımızı canlandırmak adına köylerden gelen araçların toplanması için bir köy garajı yapacağız, tabi bu köylerimiz ileride mahalle olacak.

Köylerimiz mahalle olduktan sonra bu alanı çarşı olarak kullanmaya devam edebiliriz. Bunun yanında bölgeye bir de oto galericiler sitesi kurmayı düşünüyoruz. Recep Tayyip Erdoğan ve Kadıoğlu Bulvarındaki oto ve traktör galericilerini, eski sanayi sitesi o bölgesinde modern bir site kurup oraya toplamayı düşünüyoruz. Tabii bunların yanında çok büyük projelerimiz var. Ama büyük projeleri büyükşehir belediyesi yapıyor.

Eğer belediye başkanı seçilirsem büyükşehir belediyesiyle, il özel idaresi, genel sekreter, müdürler ve il genel meclisi ile uyum içerisinde çalışarak, Dulkadiroğlu’nu ayağa kaldıracağız.

 

GEZDİĞNİZ YERLERDE HALKIN TEVECCÜHÜ NASIL?

 

Gittiğim yerlerde halkımız bizi ilgi ve alakayla karşıladılar. Vatandaşalar bana sizin güler yüzününüz yeter, bizi kendinize yakın hissettiriyorsunuz, fakirle fakir, çocukla çocuk, işçiyle işi oluyorsunuz her kesimle ilgilenen bir insanız diyorlar. Vatandaşların bize söyledikleri bunlar.

 

DULKADİROĞLUNDA NEDEN ADAY SAYISI FAZLA DEĞİL SİZ GÖRE? ONİKİŞUBAT’TA CİDDİ BİR ADAY SAYISI VAR, BUNUN SEBEBİ NEDİR SİZE GÖRE?

 

İnsanlar ikamet ettikleri yerlere adaylığını koyuyor. Bölgede oturmanın büyük bir avantajı var. Ben Dulkadiroğlu’nda doğdum ve büyüdüm. Öğrencilik yıllarım burada geçti, bundan dolayı halkın sorunlarını, bölgenin sorunlarını, köylerin sorunlarını çok iyi biliyorum.

Dulkadiroğlu şuan çok kalkınmaya ihtiyacı olan bir bölge, bende bu bölgenin kalkınması için bir destekçiyim, elimde bulunan bütün imkânları tecrübelerimin, milletvekillerimizin ve teşkilatımızın desteğiyle bu sorunların birer birer üstesinden geleceğiz. Göreve geldiğimizde Dulkadiroğlu bölgesinde ki insanları rahatlamak ve o insanlara güven vermekte birinci önceliğimiz olacak, bunları göz önünde bulundurduğumuzda Dulkadiroğlu’nun ilçe olması çok büyük bir şans. Bölgede kurulu bir düzen olacak bu düzen sayesinde bölgenin kalkınma süreci hızlanacak.

 

AK PARTİNİN BÖLGEDEKİ DURUMU NEDİR?

AK Parti’nin durumu Kahramanmaraş’ta ortada. Kurulduğu günden bu yana halkımızın çok büyük bir teveccühü var. Zaten bunu hem genel hem de yerel seçimler ortaya koyuyor. Sonuçlara ve oy oranlarına baktığınızda bunu görüyorsunuz. Rakamlara göre Kahramanmaraş’ta da AK Parti’nin en iyi olduğu bölge, yüzde 85’lere varan rakamlarla Dulkadiroğlu Bölgesidir. Yerel seçimlerde bu bir kez perçinlenecektir.

 

MUSTAFA ÖZSOY KİMDİR?

 

1956 yılında Kahramanmaraş’ta doğdum. Halen Dulkadiroğlu ilçesinde ikamet etmekteyim. 1988 yılında aktif siyasete atıldım. 1989 1994 yılları arasında İl Genel meclis Üyeliği, 1994 2004 yıları arasında kurucusu olduğum Karacasu Belediye Başkanlığı görevi, 1995 2004 yılları arasında Kartalkaya Sulama Birliği Başkanlığı, 1982 2004 yılları arasında spor kulübü başkanlığı, 2006 yılında AK Partide İl Yönetim kurulu üyeliği, 2009 da İl Genel Meclisi Üyeliğine seçildim,2011 yılında Kahramanmaraş İl Genel Meclis Başkanlığına seçildim ve halen bu görevi sürdürmekteyim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.