Esaret kabul etmeyen bir ülkenin ferdiyiz

Esaret kabul etmeyen bir ülkenin ferdiyiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Esaret kabul etmeyen bir ülkenin ferdiyiz

Baran Decoyap İşletme Sahibi İlhan Dedeoğlu 15 Temmuz Darbe Girişiminin birinci yıl dönümüne ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 15 Temmuzun Türkiye’ye vurulmak istenen bir bıçak darbesi olduğunu dile getiren İlhan Dedeoğlu, hain gruplarının ülkenin yönetimini ele geçirmek istediklerini söyledi.

İlhan Dedeoğlu; "15 Temmuz Türkiye'ye vurulmak istenen bir bıçak darbesiydi. Çok şükür ki halkın sağduyusu ve gençlerimizin yerinde davranması bu bıçak darbesini engelledi. Sabah işine gidip akşam gelip sabahlara kadar nöbet tutan insanları gördük. Hiçbir zaman esaret kabul etmeyen sonuna kadar gitmeyi seven bir ülkenin ferdiyiz.

15 Temmuz çok şey kazandırdı, çok şey kaybettirdi. Şehitlerimizi kaybettik, mali olarak kayıplarımız oldu. Ancak Türkiye'nin hiçbir zaman boyunduruk ve himaye altına girmeyeceğini tüm dünyaya duyurduk. Yaşanan olaylara binaen halkın devletine demokrasi adına sahip çıkması büyük önem taşıyor. Dışarıdaki mihraplar durmuyor çalışmalarına devam ediyor. FETÖ yapılanmaya devam ediyor burada püskürtmek için devletimiz ve halkımız elinden geleni yapıyor.” İfadelerine yer verdi.

Darbenin engellenememesi durumunda bütün terör örgütlerinin sınırdan giriş yapacaklarını belirten İlhan Dedeoğlu; “Namus şeref ve haysiyet adına Suriye'den daha kötü hale geleceğimiz aşikârdı. İkinci bir olası kalkışmaya halkımızın her zaman için hazır durumda olduğunun bilinmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanımızın ilk çağrısına kadar bazı kurumlar saflarını korumak için son dakikaya kadar bekledi. Başka ülkelerin piyonları ve satılmışları ülkemiz içerisinde hala faaliyet göstermektedir ve geçmişte de göstermiştir. Ülkeyi eline alıp maddi gelirleri ve yönetimleri kendilerine bağlamak istiyorlar. Hareket ve yürütme noktalarını kendilerine bağlayıp kaynaklarını kendilerine bağlamayı arz etmektedirler.

Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar değerli bir ülke lafı her zaman söylenmiştir. Bir Turgut Özal gibi Bir Adnan Menderes, Bir Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler ülkemize çok nadir geliyor. Liderlerimizin değerini bilmemiz gerekiyor.” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü hakkında da aktarmalar yapan İlhan Dedeoğlu şu şekilde devam etti; “Ülkemizi provoke etmeye çalışan gruplara nem alacak alanlar bırakmamız gerekiyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı anlamsız sözde Adalet yürüyüşü ülkemizin huzurunu hedef almaya yöneliktir. Adalet Bağımsız Mahkemelerde aranır sokaklarda değil. Türkün Türkiye'den başka gideceği ülke yok. Osmanlı Dönemini incelerseniz Abdülhamit Han'ı yenemeyen Batılı Güçler toplumu birbirine kırdırma politikası izlemişlerdir. Şuanda ortaya çıkan diziler hayatımızdaki sosyal medya kültürü, Modalar, Değerler hep bu yönde kurgulanmış, senaryolaşmış figüranlarca oynanmaya başlayan bir filmin devamıdır. Olay sadece eskilerdeki gibi top tüfek kılıçla olmuyor. Bir düğmeye basıyorsunuz bir ülke havaya uçuyor. Artık her şey masalarda halloluyor.

Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeyi seven bir lider ve bu yönde çalışıyor. Bizi IMF ve diğer tedbirlerle kısıtlı hale getirmeye çalışmışlar. Belli bir güne kadar büst yapmaktan ileri gidemeyen ülkemiz artık kendi ayakları üstünde durmaya çalışıyor. İnançla, sağduyuyla, azimle ve sabırla bekleyeceğiz”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.