Fenerbahçe Titi'nin peşinde

Fenerbahçe Titi'nin peşinde

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2017 10:07
Fenerbahçe Titi'nin peşinde

Simon Kjaer'i yaz transfer döneminde satmaya hazırlanan Fenerbahçe yönetimi, Danimarkalı stoperin yerine alternatif isimlere yöneldi. Sarı lacivertli idareciler Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı savunmacı Titi'yi gündemine alırken futbolcunun menajeriyle ilk görüşmenin yapıldığı aktarıldı.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde iyi bir rakama elinden çıkarmayı hedeflediği Simon Kjaer'in alternatifleri belirlendi. Sarı lacivertli yönetim, başarılı futbolcunun yerine Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı Titi'yi gündemine aldı.

Menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerilen futbolcunun transferine sarı lacivertli idareciler tarafından olumlu yaklaşıldığı öğrenildi. Futbolcunun mali şartları hakkında bilgi alınırken Titi'nin de sarı lacivertli takımda oynama isteğini menajeri aracılığıyla yönetime ilettiği ifade edildi.

  • Kasımpaşa'nın 2015-2016 sezonu başında Bahia'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 29 yaşındaki stoper, İstanbul ekibinde bu sezon 37 resmi maçta forma giyerken 7 de gol atma başarısı gösterdi.
  •  

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.