Fenerbahçe'nin hedefi: Başacıkoğlu

Fenerbahçe'nin hedefi: Başacıkoğlu

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2017 11:18
Fenerbahçe'nin hedefi: Başacıkoğlu

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Milli Takımın genç yıldızı Emre Mor için görüşmelerde bulunmuştu. Bu transfer için Dortmund'un vereceği kararı bekleyen sarı lacivertliler başka bir milli futbolcuyu daha gündemine aldı.

Fenerbahçe'de Emre Mor'un ardından genç bir futbolcunun daha transferi gündeme geldi.

Yeni sezon için şimdiden transfer çalışmalarını başlatan sarı lacivertliler genç bir takım kurmak için milli takımın gelecek vaadeden futbolcuları için girişimlerde bulunuyor. Bu kapsamda ilk olarak Emre Mor için görüşmelerde bulunan Fenerbahçe yönetiminin diğer bir hedefi ise Feyenoord forması giyen Bilal Başacıkoğlu...

Devre arasında da ismi sarı lacivertlilerle anılan 22 yaşındaki futbolcunun Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı öğrenilirken Feyenoord'la oyuncunun bonservisi için görüşme yapılacağı öğrenildi.

  • Orta sahanın kanat bölgelerinde forma giyen Bilal Başacıkoğlu, bu sezon Feyenoord formasıyla 36 resmi maça çıkarken 3 gol attı 7 de asist yapma başarısı gösterdi. Milli futbolcu ilk kez bir önceki Milli Takım arasında Fatih Terim tarafından ilk kez kadroya davet edilmişti.
  •  

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.