Galatasaray-Kopenhag Maçı Canlı İzle: Şifresiz Seçenekler Neler?

Galatasaray-Kopenhag maçı yalnızca Exxen'de canlı izlenebilir! Unutma, 20 Eylül, saat 19.45'te başlayacak. Kaçırma! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2023 19:36
Galatasaray-Kopenhag Maçı Canlı İzle: Şifresiz Seçenekler Neler?

Galatasaray, 20 Eylül Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile kendi sahasında karşılaşıyor. Bu zorlu mücadeleyi televizyondan izlemek isteyenler için GS-Kopenhag maçının şifresiz kanalda yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu.

GALATASARAY'IN UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ HEDEFİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda gruplardan çıkmak için Kopenhag'ı kendi sahasında yenmeyi hedefliyor. Taraftarlar, takımlarının mutlak galibiyet parolasıyla sahadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

GS-KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Kopenhag maçını canlı izlemek isteyen futbol severler, maçın yayın haklarının Exxen platformunda olduğunu bilmeliler. Bu nedenle, maçı canlı izlemek isteyenler Exxen'e üye olmak zorundalar.

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI CANLI İZLEME SEÇENEĞİ

Exxen, Galatasaray Kopenhag maçını yasal olarak canlı izlemek isteyenler için tek seçenek. Exxen'e üye olanlar, Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını canlı olarak izleme imkanına sahiptir.

GS KOPENHAG MAÇI ŞİFRESİZ KANALDA MI?

Şampiyonlar Ligi'nde bazı maçlar şifresiz olarak yayınlanırken, maalesef Galatasaray Kopenhag maçı şifresiz olarak ekranlara gelmeyecek. Karşılaşma Exxen'den yayınlanacak.

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI TARİHİ VE SAATİ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi macerası 20 Eylül Çarşamba günü başlıyor. Kopenhag'ı kendi sahasında ağırlayacakları bu maç saat 19.45'te başlayacak.

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçı, Exxen platformunda yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenler Exxen'e üye olmalılar.

GALATASARAY KOPENHAG MAÇININ HAKEMİ KİM?

Maçı yönetecek hakem, Bulgaristan Futbol Federasyonundan Georgi Kabakov olacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

KOPENHAG'IN MUHTEMEL 11'İ

Kopenhag'ın muhtemel 11'i ise şu şekilde: Grabara, Jelert, Vavro, Diks, Meling, Falk, Claesson, Elyounoussi, Achouri, Bardghji, Oskarsson.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.