EXXEN ve CBC Sport ile Şifresiz Galatasaray Kopenhag Maçı İzleme Fırsatı

Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı, 20 Eylül 2023, saat 19:45'te EXXEN ve CBC Sport'ta şifresiz canlı izlenecek! Detaylar ve link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2023 19:47
EXXEN ve CBC Sport ile Şifresiz Galatasaray Kopenhag Maçı İzleme Fırsatı

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor ve Galatasaray, A Grubu'ndaki ilk maçında Kopenhag'ı ağırlıyor. İşte maçın tarih, saat ve yayın bilgileri...

MAÇ TARİHİ

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki bu kritik karşılaşma, 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşecek. Bu tarih, Türk futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı.

MAÇ SAATİ

Maçın başlama saati 19:45 olarak belirlendi. Bu saatte başlayacak olan mücadele, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya aday.

gs-kopenhag-sampiyonlar-ligi-maci-yabanci-kanallardan-canli-izle-galatasaray-kpn-sifresiz-exxen-ve-azeri-tvsi-cbc-sports-seyretme-linki.webp

YAYIN KANALI

Bu önemli karşılaşmanın canlı yayını EXXEN kanalı üzerinden gerçekleştirilecek. EXXEN, Türkiye'de futbolseverlerin takip ettiği önemli maçları şifresiz olarak yayınlayan kanallardan biri olarak dikkat çekiyor.

ŞİFRESİZ YAYIN KANALLARI

Ayrıca, Azerbaycan kanalı CBC Sport da bu heyecan dolu maçı şifresiz olarak yayınlayacak. Bu sayede, futbolseverler maçı izlemek için şifre veya ekstra ücret ödemek zorunda kalmayacaklar.

Galatasaray taraftarları ve futbolseverler, bu önemli karşılaşmanın heyecanını doyasıya yaşayacaklar. İşte Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki yolculuğunun ilk adımı olan bu maçın detayları.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.