Mustafa Sarıçerçi

Mustafa Sarıçerçi

GAYRİMENKULDE ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLAR...

Efendim bir daire bir konut 200 bin olur mu oluyor 250 bin olur mu oluyor 300 bin 400 bin olur mu oluyor evet bu fiyatlar inanın bir milyonu bile geçiyor...Konut satışlarının durmasını sadece faiz oranlarına ve ekonominin bozukluğuna bağlayanlar bence yaniliyor..
Arsa sahipleri mutahitler gayrimenkul sahipleri fiyatları şişirdikçe şisiriyor...Sanıyorlar ki kafalarındaki fiyata satılır ..Satılmıyor efendim Satılmıyor ..100 binlik arabayı 150 bine satabilir miyim elbette hayır SATİLAMAZ..
Alan olur belki ama sonra kahreder..
Maliyetleri düşünüp yüzde uç yüz kar etme fikri aslında hepimize kaybettiriyor bir dairenin maliyetini aslında müşteriler bizlerden daha iyi biliyor..Sonuçta kişi bu fiyatlara yaklasmiyor .Her şeyin bir bedeli var fazlası tamamen yakılan para fikrine kapiliyor..Böylece o mülk yerinde öylece bekliyor ..Zaman kazandırır belki ama o mülk yine adil fiyatına gider efendim..
Kiralık daire arayanlar ve konut satın almak isteyenler bir tarafta da yüzlerce binlerce satılığa çıkmış kiraliga sunulmuş mülkler...Kaybedilen ne peki adil fiyata vurulan DOYUMSUZLUK TABELASİ ve kaybolan zaman..
Çözüm NE PEKİ?
ÇOZUM BEDELİ NE İSE O ADİL KAZAN BEREKETLİ KAZAN..
BU YÜZDEN DİYORUZ Kİ DOĞRU FİYAT HİZLİ SONUÇ.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.