Güngör, istişare konusunda hassas davranacak

Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odası’nda projelerinin bir kısmını ve nasıl bir yol izleyeceğini anlatan AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, istişareler ile Kahramanmaraş’a değer katacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2019 12:06
Güngör, istişare konusunda hassas davranacak

Özellikle mesleki eğitim konularına vurgu yapan Güngör, geliştirmeler gerektiğinin altını çizdi. Güngör; “Kahramanmaraş’ımızda önemli bir sanayimiz var ve bu sanayimizde çok büyük emek var. Sanayimiz için meslek liseleri konusunda geliştirmeler yapmamız gerekiyor. Biz Kahramanmaraş’ı yatırımcıya cazip bir bölge haline getirirsek, burada iş hacmi genişler ve dolaylı olarak istihdam da gelişir. Belediyelerin bir diğer görevi de meslek ve beceri eğitimidir.

gungor,-istisare-konusunda-hassas-davranacak.jpg

Bu konudaki sorunlar paylaşılarak halkın başarıdaki ihtiyacını artırmak bizim önceliklerimizden bir tanesidir. Gençlik ve spor en önemli değerlerimizden bir tanesidir. Bizim gençlerimiz istedikleri ne varda kütüphanelerimizde bulabilecekler. Gençlik merkezlerimizde ahlak çerçevesinde her türlü etkinlik olacak. Kahramanmaraş’a özgü olan değerlerimizi çeşitli alanlarda faaliyetlere sunacağız. Sosyal sorumluluklar bizim zaten anayasal sorumluluğumuzdur. Sosyal konular da bizim önceliğimiz olacak” dedi.

gungor,-istisare-konusunda-hassas-davranacak2.jpg

MECLİSİ ETKİN ÇALIŞTIRACAK

Belediye meclisini etkin bir şekilde çalıştıracağını sözlerine ekleyen Güngör; “Biz kendi meclisimizi etkin çalıştıracağız. İstişare kurulu oluşturacağız ve şehir ile ilgili istişarelerde bulunacağız. İhtiyaçlar sınırsız, kaynaklar sınırlıdır. İşin ehli kim ise iş ona yaptırılacak. Eş dost akraba gözetmeksizin işin ehli ile çalışacağız. Bir eleman alırken kişiye göre değil, ihtiyacım varsa alacağım. Kaynaklar sınırlı olduğu için etkin kullanmak gerekiyor. Kahramanmaraş büyükşehir belediyeleri içinde bütçe konusunda 20. Sırada yer alıyor. Profesyonel bir ekip oluşturup hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.