Güngör, Osmaniye Valisi ile Kahramanmaraş'ta Deprem Sonrası İstişarede

Başkan Güngör, Osmaniye Valisi Yılmaz ve Başsavcı Arısoy'u ağırladı; deprem sonrası şehir kalkınması konusunda istişarelerde bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2023 11:16
Güngör, Osmaniye Valisi ile Kahramanmaraş'ta Deprem Sonrası İstişarede

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy'un şehri ziyaret etmeleri vesilesiyle onları makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer de hazır bulundu. Bu nazik ziyaret, deprem sonrası şehirlerin yeniden inşası ve kalkınması konularında yapılan çalışmaları, kalıcı konutlar ve iş yerleri gibi birçok önemli konuyu görüşmek amacıyla gerçekleşti.

Başkan Hayrettin Güngör, Vali Erdinç Yılmaz ve Başsavcı Uygur Kaan Arısoy'a ziyaretleri için teşekkür ederek şunları söyledi: "Osmaniye Valimiz Sayın Erdinç Yılmaz ve Osmaniye Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Uygur Kaan Arısoy'u, Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ile birlikte misafir ettik. Deprem sonrası şehirlerimizin yeniden ayağa kaldırılması için yürütülen ve planlanan faaliyetleri değerlendirdik. Nazik ziyaretleri için Sayın Valimize ve Başsavcımıza teşekkür ediyoruz."

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy da Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.