Kahramanmaraş'ta Mahallelerimiz İçin Gelecek Yatırımları

Başkan Güngör, Kahramanmaraş Türkoğlu'da mahallelerin ihtiyaçlarını karşılayarak katma değeri artırıyor. İşbirliği ve istişare önemlidir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2023 13:55
Kahramanmaraş'ta Mahallelerimiz İçin Gelecek Yatırımları

Başkan Hayrettin Güngör, "Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz" başlıklı açıklamasında, Türkoğlu'nun Fatih, İstasyon, Gaziler ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde görev yapan muhtarları ağırlayarak şunları söyledi: "Yatırım Programı çerçevesinde yerleşim yerlerimizin ihtiyaçlarını planlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Türkoğlu'nda da yatırımlarımızı sürdürerek mahallelerimizin değerini artırmaya devam ediyoruz."

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirlemek ve vatandaşların taleplerini karşılamak için sık sık muhtarlarla istişarede bulunduğunu belirtti.

Güngör, Türkoğlu'nun Fatih, İstasyon, Gaziler ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde görev yapan muhtarları makamında ağırladı. Muhtarların mahallelerin ihtiyaçları konusundaki görüşlerini dinledi ve not aldı. Güngör, muhtarların ziyaretlerine teşekkür etti ve onların destekleri ve misafirperverlikleri için minnettarlığını dile getirdi.

Başkan Hayrettin Güngör ayrıca, "Şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yerleşim yerlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları çözmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bugün Türkoğlu'dan gelen muhtarlarımızı misafir ettik ve mahallelerin ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunduk. Yatırım Programı kapsamında yerleşim yerlerimizin ihtiyaçlarını planlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Türkoğlu dahil olmak üzere tüm ilçelerimizde yatırımlarımızı sürdürerek mahallelerimizin değerini artırmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımız, hemşehrilerimizle aramızda önemli bir köprüdür, bu nedenle onlara teşekkür ediyoruz" dedi.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.