Kahramanmaraş'ta Yeni Dönem: İnşa Süreci Detayları!

Kahramanmaraş'ta Yeni İnşa Çalışmaları: Başkan Güngör ve Bakan Yardımcısı Gürgen Toplantıda İşbirliği ve Değerlendirme Yaptılar. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2023 15:44
Kahramanmaraş'ta Yeni Dönem: İnşa Süreci Detayları!

Şehri ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, deprem sonrası şehirdeki çalışmaları yerinde inceledi ve ardından Kahramanmaraş Valiliği'nde düzenlenen toplantıda istişarede bulundu. Başkan Güngör, "Yeni Kahramanmaraş'ın inşası için tüm kurumlarımızla çaba harcıyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, deprem sonrası şehirdeki çalışmaları incelemek ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere şehre gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Kahramanmaraş Valiliği'nde düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

kahramanmarasta-deprem-sonrasi-yeniden-insa-iste-planlar.jpg

Toplantıya Vali Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve ilgili kurum temsilcileri de katıldı. Toplantıda, Yeni Kahramanmaraş'ın inşasıyla ilgili planlanan ve uygulanan çalışmalar, kalıcı konutlar ve iş yerlerinin yapımı, imar planları, yerinde dönüşüm ve kentsel tasarım projeleri gibi bir dizi konu değerlendirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Sayın Vedad Gürgen, Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer, Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, ilçe belediye başkanlarımız ve diğer paydaşlarımızla şehrimizde yürütülen çalışmaları istişare ettik. Bakanlık tarafından yapılan son çalışmaları gözden geçirdik. Yeni Kahramanmaraş'ın inşası noktasındaki çabalarımızı tüm kurum ve kuruluşlarımızla sürdürüyoruz" dedi.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.