Hatay'da Başpehlivan Kahramanmaraş'tan Halil Hopur Oldu!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen Karakucak Güreşleri heyecanı! 350 sporcu arasında zorlu mücadelede zafer Halil Hopur'un oldu. Unutulmaz anlar ve rekabet!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2023 19:00
Hatay'da Başpehlivan Kahramanmaraş'tan Halil Hopur Oldu!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali bünyesinde düzenlenen Karakucak Güreşleri, sporseverlerin büyük ilgisini çekti.

Dörtyol Belediyesi tarafından 9 Ocak Stadyumu'nda gerçekleştirilen güreşlere, Türkiye genelinden 350 sporcunun katılımıyla heyecan doruktaydı. Kıyasıya geçen müsabakalar sonunda başpehlivanlık unvanını ise Kahramanmaraş'tan Halil Hopur kazandı. Sporcular arasındaki mücadelede zorlu anlar yaşanırken, Halil Hopur, gösterdiği üstün performansla zaferi elde eden isim oldu.

Dereceye giren sporcular, ödüllerini Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin'in elinden aldı. Kazananları ödüllendiren Başkan Keskin, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Güreş müsabakalarını, Dörtyol Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selçuk Kayhan, Geleneksel Spor Dalları Asbaşkanı Şahin Hopur ve coşkulu vatandaşlar büyük bir ilgiyle izledi.

Böylece, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen bu heyecan dolu Karakucak Güreşleri, sporun ve rekabetin bir araya geldiği unutulmaz anlara sahne oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.