Kahramanmaraş'ta Futbol Rüzgarı Esti: Akdeniz Masterler Başlıyor!

Heyecan dolu Akdeniz Masterler Federasyonu fikstür çekimi Kahramanmaraş'ta gerçekleşti! 26 takımın mücadelesi için start verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2023 11:07
Kahramanmaraş'ta Futbol Rüzgarı Esti: Akdeniz Masterler Başlıyor!

Büyük bir heyecanla beklenen 2021-2022 sezonu Akdeniz Masterler Federasyonu fikstür çekimi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde muazzam bir atmosferde gerçekleşti. 1 Ekim Pazar günü saat 12:00'da Şairler Tepesi (Seyir Terası) toplantı salonunda gerçekleşen kura çekimine, federasyon bünyesinde bulunan 26 takımın temsilcileri büyük bir katılımla yer aldı.

Toplantıda, bu yıl Akdeniz Masterler Federasyonu'nda mücadele edecek 26 takımın isimleri bir bir açıklanırken, katılımcılar, ev sahibi takım olan Kahramanmaraş Takımları ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne içtenlikle teşekkür ettiler. Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ise misafirlerle bir araya geldi ve yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

futbol-tutkunlari-bulustu-kahramanmarasta-fikstur-heyecani.jpeg

"Kahramanmaraş olarak sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen Federasyonumuza teşekkür ederim. Veteranlar, futbolun en saf ve en keyifli halini temsil eder. Çocukluğumuzda keyif almak için oynadığımız bu oyunda, şimdi bu keyifli atmosferi yeniden yaşıyoruz. Günümüzde futbolun profesyonelleşmesiyle birlikte iş biraz daha ekonomiye döndü. Ancak burada, futbolun en temiz ve en zevkli anlarını yaşıyoruz. Umarım bu güzellikler uzun yıllar devam eder. Hepinizi tekrar hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum."

Mücadele, 4 grupta A ve B gruplarında 7'şer, C ve D gruplarında ise 6'şar tamımdan oluşan toplam 26 takımın katılımıyla gerçekleşti. Bu gruplarda Osmaniye, Adana, Hatay ve Kahramanmaraş illerinden gelen takımlar, birbirinden heyecanlı maçlarda mücadele etme şansı bulacaklar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.