İmran Kılıç, “Dualarınıza ve desteklerinize talibiz”

Her kademesinde ayrı bir heyecan içinde çalışmalar yürüten Ak Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, İl Başkanı ve Yönetimi, Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Teşkilatları ve İlçe Belediye Başkanları ile 24 Hazirana yürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2018 10:58
İmran Kılıç, “Dualarınıza ve desteklerinize talibiz”

Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç programlarına Dulkadiroğlu İlçesinde devam ediyor. Beraberinde bulunan Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve teşkilat mensupları ile Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz Bölgesinde programlarına devam eden heyet Ağabeyli, Kemallı, Başdervişli,Yenipınar,Hacıeyüplü,Bahçeli, Kılağlı mahallelerinde vatandaşlarla sohbet ederek dertleriyle hemhal oldular.

imran1.jpg

Ziyaretlerde 24 Haziran Seçiminin öneminden bahseden Milletvekili İmran Kılıç : “Cumhur İttifakı, Cumhurun hayrına çalışacak daha yaşanabilir ve huzurlu bir ülke hayalini kuran insanların ittifakıdır. Bizler de sizlerden bu insanlara ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dualarınız ve desteklerinizle sahip çıkmanızı talep ediyoruz.” dedi. Ekip, iftar arasının ardından Aksu ve Erkenez mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak günü tamamladılar.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.