Kahramanmaraş BBP'de referandum gerginliği

Kahramanmaraş BBP'de referandum gerginliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2017 17:28
Kahramanmaraş BBP'de referandum gerginliği

İlçe teşkilatları ile Alperen Ocakları İl Başkanlığı'nın Genel Başkan Destici’ye destek açıklamasında bazı partililer ‘hayır’ oyu kullanacaklarını söyleyince, gergin anlar yaşandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş ilçe teşkilatları ile Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye destek açıklaması, parti binasında gerginliğe neden oldu. 
BBP Onikişubat İlçe Başkanı Ali Polat, genel başkanlarının yanında olduklarını ifade ederek, "Bizler Büyük Birlik Partisi ilçe başkanları ve Alperen Ocakları İl Başkanlığı olarak, partimizin aldığı ve Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin açıkladığı kararın sonuna kadar arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu kararımız milletimizin birliğine, beraberliğine vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz. Bizler bu referandum sürecinde verecekleri oyun rengi ne olursa olsun kimseyi baskıcı bir yaklaşımla etkileme yoluna gitmeyeceğiz. Bu gerilimi yatıştırıcı ve barıştırıcı bir üslup kullanacağımızı, bu özelliğimizle de milletimizin kardeşliğine katkıda bulunacağımızı, başta Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz olmak üzere yüce Türk milletinin bilgilerine arz ederiz" dedi.
Ali Polat’ın açıklamasının sonunda toplantıya katılan bazı partililerin ‘hayır’ oyu kullanacaklarını ifade etmesi, gerginliğe neden oldu. Diğer partililerin devreye girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi.

KAYNAK: İha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.