Kahramanmaraş, Edebiyatın Kalbinde! 4. Uluslararası Şiir Festivali Başlıyor!

Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, 2-10 Aralık'ta düzenleniyor! Dünya çapındaki yazar ve şairlerle edebiyatseverleri buluşturan muazzam bir etkinlik.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2023 11:18
Kahramanmaraş, Edebiyatın Kalbinde! 4. Uluslararası Şiir Festivali Başlıyor!

Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek muazzam bir etkinlik olarak kapılarını açıyor. 2 - 10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu büyük organizasyon, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen saygın yazarlar, şairler ve akademisyenleri, edebiyatseverlerle buluşturacak.

kahramanmaras-edebiyatin-kalbinde-4-uluslararasi-siir-festivali-basliyor.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat faaliyetlerini aralıksız sürdürerek şehri şairlik ve edebiyatın başkenti yapma misyonunu devam ettiriyor. Bu kapsamda düzenlenen Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri'nin dördüncüsü, 2 - 10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek ve Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir yanından gelen önemli yazarlar, şairler ve akademisyenleri ağırlayacak. 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri'nde, yazar-okur buluşmaları, söyleşiler, paneller, konferanslar ve şiir dinletileri gibi birbirinden etkileyici etkinlikler düzenlenecek.

Edebiyatseverlerin heyecanla beklediği bu büyük etkinlik, 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek açılış programıyla başlayacak ve 10 Aralık Pazar günü yine aynı merkezde düzenlenecek bir programla son bulacak. Ayrıca, Kahramanmaraş Edebiyat Ödülleri Töreni'nde çeşitli dallarda ödüller sahiplerini bulacak.

4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri-basliyor.jpg

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, etkinlik takvimine ulaşmak için https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresinin kullanılabileceği ve edebiyat tutkunlarının bu muazzam programa davetli olduğu vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.