Kahramanmaraş Hava Durumu: Bugün 12 Eylül 2023 Salı Kahramanmaraş'ta Hava Nasıl Olacak?

12 Eylül 2023 Salı günü Kahramanmaraş’ta havanın nasıl olacağını merak edenler için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yanıt geldi. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2023 17:41
Kahramanmaraş Hava Durumu: Bugün 12 Eylül 2023 Salı Kahramanmaraş'ta Hava Nasıl Olacak?

Bugün Kahramanmaraş'ta hava parçalı bulutlu bir görünüm sergiliyor. Genel olarak az bulutlu bir gün olacak gibi görünüyor.

İl genelinde yağış ihtimali oldukça düşük görünüyor. Rüzgar, kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecektir. Sıcaklık, mevsim normallerine yakın seyrediyor.

Önümüzdeki günlerde sıcaklık biraz daha yükselerek devam edecek gibi görünüyor. Yakın zamanda önemli bir yağış beklentisi bulunmuyor.

kahramanmaras-hava-durumu-bugun-kahramanmarasta-hava-nasil-olacak.jpg

Avrupa'nın batı ve orta kesimleri yağışlı havanın etkisi altında kalırken ülkemiz çevresinde yüksek basınç etkisi gösteriyor. Bu nedenle özellikle güney kesimlerimizde hava genellikle az yağışlı veya yağışsız geçiyor. Maalesef, ilimizde de kurak bir eylül ayı görüntüsü hakim. Ancak gelecekteki durumlar değişebilir, bu konuda güncel bilgileri sizlere ileteceğiz. Şimdilik hava durumu bu şekilde görünüyor. Hayırlı bir gün dileriz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.