Kahramanmaraş Operasyonları: 51 Tutuklama, Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi!

Kahramanmaraş polisi son bir haftada 119 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti, 51 kişi tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi, trafik ihlallerine de müdahale edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2024 15:49
Kahramanmaraş Operasyonları: 51 Tutuklama, Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi!

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen son bir hafta içindeki denetimlerde 119 kişi yakalandı ve bunlardan 51'i tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 29 Ocak-5 Şubat 2024 tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 79 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapan 14 kişi, ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 26 kişi olmak üzere toplam 119 şahıs yakalandı ve adli makamlara sevk edildi. Tutuklanan 51 kişi ile ilgili yargı süreci devam edecek.

Denetimler sırasında, çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddelerle birlikte 8 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Ayrıca, trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 40 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 30 araca ise abartı egzozdan dolayı işlem yapıldı.

Emniyet birimleri, şehirdeki suç ve güvenlikle ilgili durumları kontrol altında tutmak adına operasyonlarına devam edecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.