Kahramanmaraş siyasetinin bir kısmı Mahir Ünal’a destek çıktı

Sosyal Medya Etik Kuralları, iftira, ahlak dışı ve nefret paylaşımlarına karşı sosyal medyayı daha temiz bir platforma dönüştürme çabasına yönelik çağrıda bulunan...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2020 20:21
Kahramanmaraş siyasetinin bir kısmı Mahir Ünal’a destek çıktı

Sosyal Medya Etik Kuralları, iftira, ahlak dışı ve nefret paylaşımlarına karşı sosyal medyayı daha temiz bir platforma dönüştürme çabasına yönelik çağrıda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a ağır eleştirilerde bulunan T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz bugün tekrar bir yazı yayınlayarak aynı tavrına devam etti.

Konuyla alakalı hukuk savaşı başlatan Mahir Ünal’a Kahramanmaraş siyasetçilerinin bir kısmından destek geldi.  Ünal’ın çağrısını Sosyal Medya Etik Kuralları, iftira, ahlak dışı ve nefret paylaşımlarına karşı sosyal medyayı daha güvenilir bir platforma dönüştürme çabası olarak değerlendiren partililer T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz’ın kullandığı dile tepkilerini gösterdiler.

Ünal'a, AK Parti Kahramanmaraş Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, İmran Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'den destek geldi.

ahmet,-001.jpg

cihat-001.jpg

habibe-005.jpg

imran-004.jpgmahir-003.jpg

omer-002.jpgekran-alintisi2.png

sahin.jpg

hanefi.jpgneco-002.jpg

osman-003.jpgfatih-guven.png

gurbuz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.