Kahramanmaraş Türkoğlu’nda Köy Evleri ve Kalıcı Konutları Yerinde İnceledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Türkoğlu ilçesine yapmış olduğu ziyaretler kapsamında, köy evleri ve inşası devam eden kalıcı konutları yerinde inceledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2023 15:40
Kahramanmaraş Türkoğlu’nda Köy Evleri ve Kalıcı Konutları Yerinde İnceledi

İlçe gezilerine devam eden Başkan Güngör, önce Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi ardından Türkoğlu ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Vali Ünlüer de programa katılarak, Kaymakamlık ve İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti. Azerbaycan Geçici Barınma Merkezi'nde de vatandaşlarla bir araya gelindi.

Özellikle Özbek ve Kadıoğlu Çiftliği köy evleri ile Cumhuriyet Mahallesi'nde devam eden TOKİ konutları üzerinde de incelemelerde bulundular.

turkoglu-18.jpg

Türkoğlu ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, "Sayın Valimizle birlikte Türkoğlu ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik.

Geçici barınma merkezinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Köy evleri ve kalıcı konut projelerini yerinde inceledik. Kalıcı konutlarımızın inşaatı hızla ilerliyor. İnşallah taahhüt edilen süre içinde vatandaşlarımız kalıcı konutlarına kavuşacaklar" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.