Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde 500 Milyon TL’nin Üzerinde Yatırım!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerde, Büyükşehir Belediyesi'nin Elbistan için yürüttüğü yol yenileme ve altyapı çalışmalarını değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2023 16:05
Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde 500 Milyon TL’nin Üzerinde Yatırım!

Güngör, "Elbistan’ın içmesuyu altyapısını da yeniliyoruz. 320 kilometrelik çalışmanın 50 kilometresi tamamlandı. Daha güçlü Elbistan, daha güçlü Kahramanmaraş için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Güngör, ilçede faaliyet gösteren esnaflar ve otogar esnafıyla bir araya gelerek dinlediği görüş ve talepleri değerlendirdi. Karaelbistan'da devam eden TOKİ konutlarını da inceledi. Ayrıca, ilçede tamamlanan ve devam eden asfalt çalışmaları ile altyapı yenileme uygulamalarını yerinde inceleyerek son durumu değerlendirdi.

elbistan-14.jpg

Başkan Güngör, yaptığı açıklamada, kentsel tasarım çalışmalarına da dikkat çekerek, şehir merkezi ve ilçelerde bu yönde önemli girişimlerin bulunduğunu vurguladı. Aynı şekilde ulaşımın iyileştirilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi olarak 200 milyon TL'lik bütçe ayırdıklarını ve ilçede asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca, yaşanan afet sonrası altyapıda meydana gelen hasarın onarımı ve yenilenmesi konusunda da çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Güngör, çalışmaların Elbistan'ın daha güçlü bir şekilde yeniden inşası ve Kahramanmaraş'ın daha güçlü bir şekilde ilerlemesi amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Güngör'ün değerlendirmelerine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur da katıldı.

Konuşmalarında Elbistan halkının desteği ve anlayışı için teşekkür eden Güngör, ilçede yaşam alanlarının iyileştirilmesi, altyapının yenilenmesi ve ulaşımın güçlendirilmesi adına çaba gösterdiklerini ve bu çabaların şehir genelinde hissedildiğini vurguladı.

elbistan-10.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum