Kahramanmaraş’ın Güçlendirilmesi Hedefleniyor: Başkan Güngör'ün İlçe Ziyaretleri

Başkan Güngör, İçişleri Bakan Yardımcısı ve AFAD Başkanı ile Kahramanmaraş ilçelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek güçlü bir birlikteliği vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2023 15:54
Kahramanmaraş’ın Güçlendirilmesi Hedefleniyor: Başkan Güngör'ün İlçe Ziyaretleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanı Okay Memiş ile birlikte, Kahramanmaraş'ta yürütülen çalışmaları incelemek üzere şehre gelen heyet, Pazarcık, Türkoğlu, Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Programa Vali Mükerrem Ünlüer de katıldı. Heyetin ilk ziyareti 6 Şubat'ta meydana gelen depremin merkez üssü olan Pazarcık ilçesindeydi. Kaymakamlık ve esnaf ziyaretleriyle başlayan program, diğer ilçelerde de devam etti.

TÜRKOĞLU'DA YAPILAN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ

Türkoğlu ilçesinde Türkoğlu Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca Kadıoğluçiftliği Mahallesi'nde devam eden köy evlerinin inşaatını da yerinde inceledi.

ilce-ziyareti-10.jpg

AFŞİN, ELBİSTAN VE GÖKSUN'DA DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Türkoğlu ziyaretinin ardından Başkan Güngör ve heyet, sırasıyla Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerini ziyaret etti. Bu ilçelerdeki kaymakamlıkları ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldılar.

dayanisma-ve-caba-kahramanmarasin-yeniden-dirilisi.jpg

GÜÇLÜ BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlçe ziyaretleri sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yaptığı açıklamada, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanı Okay Memiş ile Afet Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirdikleri toplantının ardından ilçelerdeki incelemelerini tamamladıklarını belirtti. Sahada yoğun bir çalışmanın sürdüğünü ifade eden Başkan Güngör, tüm kurumların şehri daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırmak için büyük gayret içerisinde olduğunu vurguladı. Bu gayretler sayesinde Kahramanmaraş'ın daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağına inandığını ifade etti ve emek veren herkese teşekkür etti.

ilce-ziyareti-5.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.