Vatan İçin Şehit Olan Uzman Çavuş Taner Torun'a Son Veda

Pençe-Kilit Harekatı kahramanı Uzman Çavuş Taner Torun'un şehadetiyle yürekler dağlandı. Memleketi Osmaniye'de duygusal bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2023 18:33

Kuzey Irak'taki görevinde şehit düşen Uzman Çavuş Taner Torun, Osmaniye'de gözyaşları ve dualarla anıldı. Vatan için verdiği can unutulmayacak.

KAHRAMANCA GÖREV SONUCU: ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'A SON GÖREV

Kuzey Irak'ta gerçekleşen Pençe-Kilit Harekatı'nda el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun (29), Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.

ANAVATAN TOPRAĞINA DÖNÜŞ: ACI VEDA TÖRENİ

Osmaniye'nin İlbistanlı köyünde, doğup büyüdüğü yerde, şehit uzman çavuş Torun için duygusal bir askeri tören düzenlendi.

HELALLİK ALINDI VE DUALARLA UĞURLANDI

Tören öncesinde baba evine getirilen şehit Torun için helallik alındı. Sonrasında köy mezarlığına taşınan naaşı, dualar eşliğinde toprağa verildi.

osmaniyede-sehit-uzman-cavus-taner-toruna-veda.jpg

GÖZYAŞLARIYLA ANILDI

Tören esnasında ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Eşi Beyza, annesi Aysel ve kardeşleri acıya gözyaşlarıyla karışan veda ettiler.

DEVLET VE MİLLET BİR ARADAYDI

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Vali Erdinç Yılmaz, milletvekilleri, askeri yetkililer ve vatandaşlar cenaze törenine katıldı.

KAHRAMANIN SON İSTİRAHATİ

Kılınan cenaze namazının ardından şehit Uzman Çavuş Taner Torun, İlbistanlı köyü Çamlık mezarlığına defnedildi.

KAHRAMANIN MİRASI

Bir erkek çocuk babası şehit Torun'un fedakarlığı ve vatan sevgisi her zaman anılacak. Binlerce insan, onun için dualar ederek anısını yaşatacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.