Kahramanmaraş’ın Kızı Ekran Karşısına Geçti

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora seçim çalışmaları kapsamında ekranların karşısına geçti. Kahramanmaraş’a yönelik projelerin ayrıntılı olarak ele alındığı televizyon programında Dora, ‘siyasete kadın eli değdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2018 12:34
Kahramanmaraş’ın Kızı Ekran Karşısına Geçti

Seçim tarihinin hızla yaklaşmasıyla birlikte adaylarda seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora seçim çalışmaları kapsamında Aksu Tv’ye konuk oldu. Kahramanmaraş’a yönelik sunulan vaatlerin ayrıntılarının ele alındığı programda halktan destek istendi.

‘Siyasete kadın eli değdireceğim’ diyen Dora, Kahramanmaraş’ın problemlerine kadın bakış açısıyla yaklaşacağını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Kadınlar yaratılış gereği aynı anda 3-5 işi bir arada yapabilme ve daha detaycıdırlar. Dolayısıyla uzun vadeli plan yapar günü birlik düşünmez. Bu yüzden siyasette kadın bakış açısı çok önemlidir” diyerek seçim çalışmaları kapsamında şehirde tespit ettiği sorunları ve çözüm yollarını paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.