Kahramanmaraş'ın renkli dünyası: Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi!

Kahramanmaraş'taki EXPO 2023 alanındaki Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi, doğa ve renklerin büyüsünü keşfetmek isteyen ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2024 16:51

Ramazan Bayramı'nın ardından, Kahramanmaraşlılar ve yerli turistler, Onikişubat ilçesindeki EXPO 2023 alanında bulunan 2 dönümlük kelebek ve uğur böceği bahçesine yoğun ilgi gösterdi.

Bayram süresince bahçeyi 10 bin kişi ziyaret ederken, Tropikal Kelebek Bahçesi 2023'ten bu yana 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. EXPO 2023 alanındaki Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi, Türkiye'nin ilk ve tek unvanını taşıyan özgün bir konseptle misafirlerini ağırlıyor.
Bahçe, 15 farklı türdeki 5 bin kelebek, binlerce uğur böceği ve 300'ü aşkın bitki çeşidiyle görenleri büyülüyor. Ziyaretçiler, yapay şelale ve yürüyüş yollarıyla süslenmiş bu benzersiz bahçede eşsiz bir deneyim yaşıyorlar.

Kelebek bahçesine olan ilgi her geçen gün artarken, özellikle evleri yıkılan ve konteynerlerde yaşamak zorunda kalan Maraşlılar için bu bahçe, stres atma ve moral bulma mekanı haline gelmiş durumda.
Ziyaretçiler, memnuniyetlerini dile getirerek, Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi'ni benzersiz bir şaheser olarak değerlendiriyorlar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.