Kahramanmaraş'lı milletvekillerinin ve başkanların ilk açıklamaları

Kahramanmaraş'lı milletvekillerinin ve başkanların ilk açıklamaları

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2017 10:13
Kahramanmaraş'lı milletvekillerinin ve başkanların ilk açıklamaları

İÇ İŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ CELALETTİN GÜVENÇ

“Zaferiniz, Zaferimiz kutlu olsun. Değerli kardeşlerim aziz milletimiz tarihi bir sınavı başarı ile tamamladı. Bu milletin her bir ferdine her bir gencine, her bir kadınına her bir yaşlısına binlerce şükranlarımızı sunuyoruz. Değerli Kardeşlerim bu zafer doğrudan mazlum Anadolu’nun dur. Bu zafer doğrudan Mazlum Anadolu’nun Mazlum Kadınlarınındır. Bu Zafer Mazlum Anadolu’nun mazlum pırıl pırıl gençliğinindir. Bu zafer şüphe yok ki 80 milyon insanımızın zaferidir. Şüphe yok ki bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hiçbir şey bu milletin iradesi ile oynamayacak. Hiçbir güç bu millete ipotek koyamayacak. Allah’ın izni ile millet kendi Cumhur-u Reisini kendisi seçecek Anadolu’da çift başlılık olmayacak. İri olacağız diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız.”

KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ MEHMET İLKER ÇİTİL

“AK Parti’nin tüm üyelerine başkanlarına, teşkilatlarına ve bize oy verip destek olan tüm hemşerilerime en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Seçimden önce ne dedik Osmanlı İmparatorluğunun son dönemlerinden bu yana ne zaman sistem zayıfladıysa bir türlü dikiş tutturulamadı. Bizim ülkemizin üzerinde dış güçlerin eli hiç çekilmedi. Biz yeni sistem ile rejim değişikliği değil sistem değişikliği olacağını ifade ettik. Aynı şeyi yine söylüyoruz. Bu Rejim değişikliği değil Sistem değişikliğidir. Tüm Milletimizin yüzde 50’sinden fazlasının oyunu alarak sizlerin ve tüm Türkiye’nin desteği ile inşallah Tarihi bir dönüm noktasının başlangıcını yaptık. Bizde Meclis’te sizin bu oylarınıza karşı uyum yasaları çıkartacağız. Yeni sistem ile birlikte Koalisyonların tarihe karışacağı yeni bir sisteme kavuşacağız.”

KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ MEHMET UĞUR DİLİPAK

“Şimdi kucaklaşma zamanıdır. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi oluşturmak için var gücümüzle, Evet verenle Hayır verenle kardeş olup birlikte yürümek zamanıdır. Hepinizden Allah razı olsun. Güçlü Türkiye’yi daha mürebbeh bir Türkiye’yi 2023 hedefleri için koşacağız. Sizler için neler yapsak hepsi azdır. Hepinize teşekkür ederim.”

KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ İMRAN KILIÇ

“Zaferimiz mübarek olsun. Bu zaferi hak ettik. Çünkü gecemizi gündüzümüze kattık. Kahramanmaraş’ın kurtuluşunda şanlı ecdadımızın verdiği mücadeledeki gibi bizde o şekilde mücadele verdik. Mücadelemize ve çabamıza da değdi, Haçlılardan bir tanesi diyor ki: Bunca emek bunca çabayla Osmanlı Devleti’ni yıktık çabamıza değdi, Osmanlı yıkıldıktan sonra milletin makus talihi başlamıştı. Kuyruklar, Milletimizin adam yerini konulmadığı zamanlar olmuştu. Ancak AK Parti İktidarı bu çabayı değiştirdi. Gecenizi gündüzüne katarak bu çabayı veren kardeşlerimizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.”

KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ NURSEL REYHANLIOĞLU

“Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Kahramanmaraş. Bütün Hanım kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. İl teşkilatımıza Kahramanmaraş olarak Türkiye ikinciliği ile AK Parti kalesi olduğunu gösterdi. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin önünü açacağız.”

TÜRKİYE PARLAMENTER BİRLİĞİ BAŞKANI NEVZAT PAKDİL

“İstikrar için, İstikbal için bir Referandum yaptık. Bu Referandum EVET ile neticelendi. Burada emeği geçen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binalı Yıldırım ve yöneticilerimize ve saygıdeğer Milletimizin Evlatlarına şükranlarımızı sunuyorum. Hep Beraber Türkiye olacağız. Bu bir rekabetti bundan sonraki süreçte hiç kimseyi ötekileştirmeden 80 milyon insanımızla birlikte yeni Türkiye’yi hep beraber yeniden inşa edeceğiz. Yeni Anayasamız yeni düzenimiz milletimize hayırlı olsun.”

AK PARTİ MKYK ÜYESİ METİN DOĞAN

“Kahramanmaraş’ımızın güzel insanları sevgili edeler, Hanımefendiler, Beyefendiler hepinizi hürmetle selamlıyorum. Bugün Türk Tarihine bir zaferi daha altın harflerle yazdınız. Bu zafer Kahramanmaraş’ın yediden yetmişe kadını erkeği ile İstiklal mücadelesinin zaferidir. Bu zafer Türkiye’nin batıya karşı verdiği bir mesajdır bir zaferdir. Bu zafer Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 yıldan bu yana kazandığı zaferlerden bir tanesidir. Artık Koalisyonlar dönemi sona ermiştir, artık siyasi krizler dönemi sona ermiştir. Artık Türkiye’de darbeler muhtıralar işgal girişimleri sona ermiştir. Yeniden zaferimizi kutluyorum.”

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET ERKOÇ

“Sütçü İmamın Torunları, Senam Ayşe’nin torunları yine destan yazdı. Kahramanmaraş’a yakışanı yaptı. Güçlü Türkiye’nin mürebbeh Türkiye’nin kapıları sonuna kadar açıldı.  İnşallah Güçlü bir şekilde saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde mürebbeh Türkiye hedefine ulaşmak için hep beraber yürüyeceğiz.”

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ MAHÇİÇEK

“Bugün Türkiye yeni bir destan daha yazdı. Ama bu destanın yazılmasında gene Kahramanmaraş’ımız öncü, İstiklal ve istikbal mücadelesinde Kahramanmaraş’ımız hep önde olmuştur. 16 Nisan itibarıyla artık bu ülkenin insanları yönetimin kalbine milletini getirmiş oturtmuştur. Bu bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bundan sonra milletin dediği olacaktır. Bu ülkenin güzel insanları dünya liderleri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kutlu yürüyüşe devam edecektir. Artık bu ülkede millet ne derse o olacak. Bütün Dünya bir araya gelip karşımızda dursa dahi Türkiye’nin liderliğinde öncülüğünde bu kutlu yürüyüş devam edecektir.”

DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANI NECATİ OKAY

“60 Gündür vatandaşlarımız ile birlikte çalışmalar yaptık. Bunun neticesinde Kahramanmaraş’ımız daha önceki oy oranlarına yakın bir oy oranı elde etti. Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemine Kahramanmaraş’ın çok büyük bir katkısı ve desteği olmuştur. Bundan sonra vatandaşlarımıza ülkemize hizmet etmeyi hep beraber devam edeceğiz. Yeni Sistemimiz hayırlı uğurlu olsun”

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI AHMET ÖZDEMİR

“Sakın ola ki yaptığınız işi küçümsemeyin. Karışımızda bir hayır cephesi var. İçine Fetö kaçmış bir CHP var. Referandum sonucuna bir bakın, Yememişler içmemişler bizi alt etmeye çalışmışlar. Yüzde 87 katılım var. Ama İyi ki bunu yapmışlar bunu yapmışlar ki sizin zaferiniz daha büyük ve anlamlı olsun. Siz 14 yıl önce Ak Partiyi iktidara getirdiniz, 14 yıldır AK Parti iktidarda bugünden sonra da siz iktidardasınız. Siz buradan Evet dedikçe evlerinde dizleri titreyen çok adam var. Siz onların hesabını sandıkta gördünüz, artık daha güçlü bir Türkiye olacak ve efendi siz olacaksınız. Artık yeni bir dünya var. O yeni Dünya’nın güçlü ülkesi Türkiye var. Ben bu teşkilatların başkanı olarak öncelikle size teşekkür ediyorum.”

 AK PARTİ ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANI FIRAT GÖRGEL

“Gerçekten çok büyük bir iş başardık. Kapı Kapı, mahalle mahalle dolaşarak büyük işlere imza attık. Gerçekten bugünün kıymetini ileride yaşayacağımız günlerde her geçen gün biraz daha anlayacağız. Bizler bu gün bir daha bu ülkeyi vesayete teslim etmemeye, Mazlumların umudu olmaya karar verdik ve önümüzdeki engelleri elimizin tersi ile ittik.”

AK PARTİ DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANI ÖMER BİLAL DEBGİCİ

“Liderimizin önderliğinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ileriye gideceğiz. Hep beraber buradaki siyasi büyüklerimiz ile birlikte Artık yeni ve güçlü bir Türkiye için beraber çalışacağız. Yeter ki birlik duygumuzu kaybetmeyelim. Biz beraber oldukça kimse sırtımızı yerine getiremeyecek. Durmak yok yola devam.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.