Kahramanmaraş'ta Çocuklar Ali Kayası'nda Cumhuriyeti Coşkuyla Kutladı!

Ali Kayası'nda minikler, ay yıldızlı bayraklarla Cumhuriyet coşkusunu yaşadı! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile unutulmaz anılar bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2023 15:37
Kahramanmaraş'ta Çocuklar Ali Kayası'nda Cumhuriyeti Coşkuyla Kutladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla Ali Kayası Cam Teras'ta unutulmaz bir etkinlik düzenledi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen etkinlik, çocukları büyülü bir dünyaya taşıdı. Minikler, ellerinde ay yıldızlı bayraklarla marşlar söyleyerek Cumhuriyet sevgisini en içten şekilde yaşadılar.

minikler-cumhuriyet-coskusunu-ali-kayasinda-yasadi.jpg

Ali Kayası'nda gerçekleştirilen program, çocukların eğlenceli etkinlikler ve palyaço gösterileri ile neşeli bir gün geçirmesine olanak sağladı. Katılımcı minikler, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu doyasıya yaşayarak unutulmaz anılar biriktirdi. Ebeveynler ise etkinliği büyük bir memnuniyetle karşıladı. Programın başarısı, katılımcıların memnuniyeti ve teşekkürleriyle taçlandı.

ali-kayasinda-miniklerle-cumhuriyet-coskusu-unutulmaz-anilar.jpg

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, etkinlikle ilgili şunları belirtti: “Cumhuriyetimizin 100. yılını, sevgi dolu çocuklarımız ve aileleriyle birlikte Ali Kayası Cam Teras'ta coşkuyla kutluyoruz. Burada çocuklarımız, Cumhuriyetin heyecanını en içten şekilde yaşıyor. Bizler, Cumhuriyetin bize verdiği ilham ve özgüvenle, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör liderliğinde, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.