Kahramanmaraş'ta Depremde Hayatını Kaybeden Merve Yeşim Demirel: Kars'ta Anıldı

Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybeden Merve Yeşim Demirel, KAÜ'de anıldı. Kaybımız büyük, pozitif enerjisiyle hep hatırlayacağız.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2023 13:24
Kahramanmaraş'ta Depremde Hayatını Kaybeden Merve Yeşim Demirel: Kars'ta Anıldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybeden Merve Yeşim Demirel, öğrenim gördüğü Kafkas Üniversitesi'nde (KAÜ) düzenlenen anma programıyla anıldı.

Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Demirel'in oturduğu masaya fotoğrafı ve bir karanfil bırakıldı.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Onur Atakişi, yaptığı konuşmada, Merve Yeşim Demirel ve depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlar için Allah'tan rahmet diledi.

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ezgi Pelin Yıldız da hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Bölüm olarak öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Öğrencimizin ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine sabır diliyoruz." şeklinde konuştu.

Öğrencilerden Nurhayat Çelik, arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, "Merve Yeşim, yaşam dolu ve enerjik yapısıyla çevresine hep pozitif enerji yayıyordu; onu çok özlüyoruz." şeklinde konuştu.

Programın sonunda katılımcılar dua etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.