Kahramanmaraş'ta Ev Sahibi Olma Şansı: Ekim Ayında Kalıcı Konutlar Teslim Ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, deprem sonrası yeni kalıcı konutları ekim ayı sonunda teslim etmeye başlayacaklarını duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2023 13:29
Kahramanmaraş'ta Ev Sahibi Olma Şansı: Ekim Ayında Kalıcı Konutlar Teslim Ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehri daha dirençli, yaşanabilir ve modern hale getirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım attıklarını belirtti. Güngör, "Yaklaşan ekim ayı sonunda kalıcı konutların teslimine başlayacağız ve bu süreci hızla devam ettireceğiz. Asrın felaketi sonrasında ortaya koyduğumuz çabalardan dolayı bugün buradayız. Cumhurbaşkanımızın liderliği ve birlikte yürüttüğümüz çalışmalarla şehrimizi yeniden inşa ediyoruz. Bu süreçte bize destek veren herkese minnettarız. Genel Başkan Yardımcısı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'ya da bugüne kadar gösterdiği destek için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

baskan-gungor-bu-ay-sonunda-kalici-konutlarin-teslimine-baslanacak.jpg

Prof. Dr. Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ın öncü bir rol üstlendiğini vurgulayarak, "Yeni Kahramanmaraş'ı inşa etmek ve gelecek nesillere daha güvenli bir şehir bırakmak için çalışıyoruz. Depremin ardından yerinde dönüşüm projeleriyle şehrimizi yeniden şekillendiriyoruz. Ayrıca, deprem sonrası diğer illerde yapılacak kamu konutları fikri de Kahramanmaraş'tan çıktı" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ise deprem sonrası devlet millet dayanışmasının en güzel örneklerinden birinin sergilendiğini belirterek, "Devletimiz, halkımızın yanında olmak için seferber oldu. Ülkemizin dört bir yanından gelen yardımlarla deprem bölgesine destek olduk. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.