Kahramanmaraş'ta Konutlar Hız Kesmeden Yükseliyor

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşaatlarını denetledi. TOKİ ve iş birlikleriyle yükselen konutlar, hedefe doğru ilerliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2023 10:02
Kahramanmaraş'ta Konutlar Hız Kesmeden Yükseliyor

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ta konut inşaatlarını denetledi: Kalıcı konutlar hızla yükseliyor, hedefe yaklaşıyor.

BAŞKAN GÜNGÖR'ÜN VURGUSU: KALICI KONUTLAR YÜKSELİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Kurtlar Mahallesi'nde temeli atılan deprem konutları ve Önsen TOKİ Konutları inşaat alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Güngör, yaptığı açıklamada, "TOKİ’miz, hayırseverlerimiz ve kardeş Azerbaycan tarafından Kahramanmaraş’ımıza yapılmakta olan konutlar yükselmeye devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın hedefleri doğrultusunda inşallah hemşehrilerimiz bir yıl içerisinde konutlarına kavuşacak" ifadelerini kullandı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YAPIM AŞAMASINDAKİ KONUTLAR İNCELENDİ

Başkan Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte BAYKAR tarafından Kurtlar Mahallesi'nde temeli atılan 303 deprem konutu ve Önsen TOKİ Konutları inşaat alanını ziyaret etti. İnşaatların mevcut durumu hakkında bilgi alan Güngör, "Bugün de Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ile BAYKAR tarafından Önsen Kurtlar bölgesinde temeli atılan 303 deprem konutunun inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları mahalinde inceledik" diye belirtti.

kalici-konut-inceleme-2.jpg

TOPLU KONUT PROJELERİNİN ÖNEMİ VURGULANDI

Başkan Güngör, konuşmasında toplu konut projelerinin önemine değindi. TOKİ, hayırseverler ve Azerbaycan iş birliği ile gerçekleştirilen konut projelerinin Kahramanmaraş'a değer kattığını vurguladı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı'nın belirlediği hedeflere uygun olarak, vatandaşların yakın bir süre içerisinde bu konutlara sahip olacağını umutla ifade etti.

TEŞEKKÜRLER VE BİRLİK MESAJI

Başkan Güngör, emek veren herkese teşekkür ederken, bu süreçteki dayanışma ve birlik mesajını da paylaştı. Toplumun ortak çabalarıyla gerçekleştirilen bu projelerin başarısının altını çizdi ve çalışmalara olan destekleri için teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.