Pençe-Kilit Operasyonunda Acı Haber: Aracın Devrilmesi Sonucu Şehit Oldu

Pençe-Kilit bölgesinde son dakika bir acı haber geldi. Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2023 22:27
Pençe-Kilit Operasyonunda Acı Haber: Aracın Devrilmesi Sonucu Şehit Oldu

İşte detaylar:

OPERASYON SIRASINDA ARAÇ KAZASI:

Pençe-Kilit Operasyonu sırasında P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay, askeri aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Çalgay'ın ailesine, Pençe-Kilit bölgesinde yaşanan bu acı olay hakkında haber verildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA:

Tokat Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, "Tokatlı hemşehrimiz P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay (29) Pençe Kilit Operasyonu sırasında askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, hemşehrilerimize ve milletimize başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

pence-kilit-operasyonunda-arac-kazasi-sonucu-bugra-calgay-sehit-oldu.webp

TÜRK BAYRAKLARIYLA ANILDI:

Haber, Çalgay'ın Tokat'taki baba evine ulaştıktan sonra, evin çevresine Türk bayrakları asılarak anıldı. Şehit Çalgay'ın annesinin daha önce vefat ettiği, eşinin ise Çorum'da ikamet ettiği belirtildi. Evli ve bir çocuk babası olan şehidin ailesine, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından taziye ziyareti yapıldı.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda hayatını kaybeden P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay için Türkiye genelinde büyük bir üzüntü yaşanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.