Kahramanmaraş'ta Kültür Rüzgarı: Usta Yazarlarla Kütüphane Buluşmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, edebiyat tutkunlarını usta yazarlarla buluşturan 'Kütüphane Söyleşileri' etkinliğiyle kültür ve sanatı bir araya getiriyor. 1 Aralık'a kadar devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2023 12:10
Kahramanmaraş'ta Kültür Rüzgarı: Usta Yazarlarla Kütüphane Buluşmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği 'Kütüphane Söyleşileri' ile edebiyatseverleri deneyimli kalemlerle bir araya getirmeye devam ediyor. Edebiyat tutkunları, yapılan söyleşilerin oldukça verimli geçtiğini ve kişisel gelişimlerine önemli katkı sağladığını vurgulayarak Büyükşehir Belediyesi ve katılan şair ve yazarlara teşekkür ettiler.

kahramanmaras-buyuksehir-edebiyatseverleri-usta-kalemlerle-bulusturmayi-surduruyor.jpg

Program kapsamında, Tarihçi – Yazar Mirsad Fırtına, Eğitimci – Yazar Alparslan Yurtsever, Araştırmacı – Yazar Hatice Güzel, Yazar Yaşar Bayraktar, Şair – Yazar Mustafa Köneçoğlu ve Eğitimci – Yazar Kadriye Kırdök, kütüphanelerde okurlarla buluştu. Edebiyatseverlerin ilgiyle takip ettiği söyleşilerde, Mirsad Fırtına 'Geçmişten Günümüze Maraş Deprem Tarihi', Alparslan Yurtsever 'Hayat Okulunda ve Okul Hayatında Başarının Yolu', Hatice Güzel 'Ciğerimin Sızısı Otizm ve Özel Gereksinimli Çocuklarımız', Yaşar Bayraktar 'Çocuk ve Kitap', Mustafa Köneçoğlu 'Sanat ve Hayat' ve Kadriye Kırdök 'Bu Yüzyılda Genç Olmak' konularını ele aldı. Söyleşilere yoğun ilgi gösteren edebiyatseverler, etkinliklerin kişisel gelişimlerine önemli bir katkı sağladığını ifade ederek Büyükşehir Belediyesi ile katılan yazar ve şairlere teşekkür ettiler. Kütüphane Söyleşileri etkinliği, 1 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek. Etkinlik takvimine ulaşmak için https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/17/kutuphane-soylesileri-etkinlik-takvimi internet adresi ziyaret edilebilir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.