Kahramanmaraş'ta Tarihi Dokuyu Koruyarak Modern Bir Gelecek İnşa Ediliyor

Başkan Güngör, Yeni Kahramanmaraş'ı tarihi dokusunu koruyarak güçlü ve modern bir şehir olarak inşa ediyor. Güvenli yükseliş için çalışmalar hızla ilerliyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2023 12:04
Kahramanmaraş'ta Tarihi Dokuyu Koruyarak Modern Bir Gelecek İnşa Ediliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem ile birlikte kentsel tasarım proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Başkan Güngör, “Tarihi dokumuzu koruyarak; alt yapı, üst yapı, sosyal donatılar, yeşil alanlar, sanayi ve turizm alanlarını içeren güçlü, dirençli ve modern bir Kahramanmaraş inşa ediyoruz” dedi.

baskan-gungor-yeni-kahramanmaras-saglam-ve-guvenli-bir-sekilde-yukselecek.jpg

Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş'a gelen Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem ile birlikte şehir merkezinde başlatılan kentsel tasarım proje alanlarını ziyaret etti. Başkan Güngör, yürütülen çalışmalar hakkında Erdem'e bilgi verdi. Güngör, “Tarihi mirası koruyarak; altyapı, üstyapı, sosyal tesisler, yeşil alanlar, sanayi ve turizm bölgeleriyle donatılmış daha güçlü ve modern bir Kahramanmaraş inşa ediyoruz. Şehrimizde başlatılan kentsel tasarım projesi de hızla ilerliyor. Bugün de Emlak Konut Genel Müdürümüz Sayın Cengiz Erdem ile bu alanları ziyaret ederek son durumu değerlendirdik. Yeni Kahramanmaraş'ın inşası konusundaki desteklerinden dolayı Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.