Yeni Kahramanmaraş'ın Teminatı: Başkan Güngör, Esnaflarla İstişarede Bulundu!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Güngör, esnafları ziyaret ederek talepleri dinledi. Yeni Kahramanmaraş için dayanışmayı vurguluyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2023 12:11
Yeni Kahramanmaraş'ın Teminatı: Başkan Güngör, Esnaflarla İstişarede Bulundu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçedeki geçici iş yerlerinde ticaret yapan esnafları ziyaret etti. Güngör, "Yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında kendi sorumluluklarını yerine getirmek için ellerinden geleni yapan esnaflarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz" dedi.

kahramanmarasta-baskan-gungor-esnaflarla-bulustu-yeni-doneme-dayanisma-ile-haziriz-001.jpg

Kahramanmaraş'ın dört bir yanında vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinleyen ve çözüm üretmeye gayret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde geçici iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet edip taleplerini not alan Başkan Güngör, "Yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında kendi sorumluluklarını yerine getirmek için ellerinden geleni yapan esnaflarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Cumhuriyet Caddesi’nde kurulan geçici iş yerlerinde ticaret yapan esnaflarımızı ziyaret ederek, hayırlı işler diledik ve taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizin kalıcı konut ve iş yerlerine en kısa sürede kavuşması için gayretimizi sürdürüyoruz. Afetlere karşı dayanıklı alt ve üstyapısıyla yeni Kahramanmaraş'ı hep birlikte inşa ediyoruz. Bu süreçte emek veren herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.