Kahramanmaraş'ta Yatırım Rüzgarı: Pazarcık'a 300 Milyon TL'lik Dev Proje!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 300 Milyon TL'lik yatırım ile Pazarcık Düzbağ Hattı Bağlantısı ve Arıtma Tesisi projesini başlatarak, şehrin altyapısını güçlendiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2023 16:41
Kahramanmaraş'ta Yatırım Rüzgarı: Pazarcık'a 300 Milyon TL'lik Dev Proje!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Pazarcık Düzbağ Hattı Bağlantısı ve Arıtma Tesisi projesi, şehrin içmesuyu altyapısına önemli bir katkı sunuyor. Başkan Güngör'ün liderliğinde hayata geçirilen bu proje, Pazarcık ilçesinin Düzbağ hattından içmesuyuna kavuşmasını sağlıyor.

ALTYAPIDA DEVRİM: BAŞKAN GÜNGÖR, KAHRAMANMARAŞ'IN YENİDEN ŞEKİLLENMESİNİ ANLATIYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin 300 Milyon TL'lik yatırımıyla başlatılan Pazarcık Düzbağ İçmesuyu Bağlantısı ve Arıtma Tesisi projesi, Başkan Güngör'ün liderliğinde şehrin altyapısını tamamen yeniliyor. Kahramanmaraşlılara seslenen Başkan Güngör, tüm şehrin altyapısının yenileneceğini vurguluyor.

insaat-alani.jpg

SU GÜVENCESİ: KAHRAMANMARAŞ'IN İÇMESUYU GELECEĞİ 100 YIL BOYUNCA GÜVENDE

Başkan Güngör, şehrin içmesuyu geleceğini güvence altına alacak önemli projeleri açıklıyor. Kısık Barajı, Menzelet Projesi ve altyapının tamamen yenilenmesiyle Kahramanmaraş'ın en az 100 yıl boyunca içmesuyu güvencesi sağlanacak.

YENİLİKÇİ PROJELER: PAZARCIK'A 600 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM

Başkan Güngör, Pazarcık ilçesine yönelik önemli yatırımları duyuruyor. Helete bağlantısı ve altyapı yenilemeleriyle birlikte Pazarcık'a 600 Milyon TL'lik dev bir yatırım yapılacak. Başkan Güngör, şehre daha dayanıklı bir altyapı kazandırmayı hedefliyor.

temel-atma-programi-1.jpg

PAZARCIK'A 1,5 MİLYAR TL'LİK TOPLAM YATIRIM

Başkan Güngör, Pazarcık ilçesinde tamamlanan ve devam eden yatırımları anlatıyor. Toplamda 1,5 Milyar TL'lik yatırımın Pazarcık'a kazandırılacağını belirten Başkan Güngör, ilçenin altyapısının daha dayanıklı bir yapıya kavuşacağını vurguluyor.

Başkan Güngör, deprem sonrasında başlayan altyapı çalışmalarını anlatarak, şehrin yüzde 80'ine içmesuyu ulaştırıldığını ve tüm olumsuzluklara rağmen büyük bir sorun yaşatılmadığını belirtiyor. Şehrin altyapısı, Başkan Güngör'ün liderliğinde güçleniyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.