Kaya: Başkanlık Sistemi & Yeni Anayasa İçin Hedef 400 Milletvekili

Kahramanmaraş 25. Dönem Milletvekili aday adayı Mutlu KAYA Temayül yoklamalarının ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2015 12:54
Kaya: Başkanlık Sistemi & Yeni Anayasa İçin Hedef 400 Milletvekili

Kahramanmaraş 25. Dönem Milletvekili aday adayı Mutlu KAYA Temayül yoklamalarının ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Kahramanmaraş Barosu Başkanı Avukat Vahit  BAĞCI’yı makamında ziyaret eden Mutlu KAYA burada yaptığı açıklamada; Yeni Türkiye Yolunda çıktığımız aday adaylığı sürecinde bugün Kahramanmaraş barosunu ziyaret ettiklerini belirterek Türkiye’de Baro, Adliye kelimeleri eskiden ürkütücü gelirdi. Hamdolsun Yeni Türkiye yolunda gördüğümüz gibi çalışkan, nezaketli ve aynı zamanda yeni ufuklara yol açan baro başkanımıza hem hayırlı olsun diler hem de bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz demiştir. 7 Haziran seçimlerinin Ülkemiz adına hayırlara vesile olması dileklerini ileten KAYA seçime kadar adaylık olur ya da olmaz durmadan çalışarak 400 milletvekili hedefine ulaşılması ve bunun akabinde  başkanlık sistemi ve 1982 model niteliğini yitirmiş olan ucube darbe Anayasasının değiştirilmesi adına Ülkemiz adına umutla bekleyen dünya mazlumları adına çok önemli bir seçim olduğunu belirtmiştir.  

Baro Başkanı Vahit BAĞCI Mutlu KAYA’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Sağlık Sen Başkanlığı sürecinde olsun Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcılığı sürecinde olsun İlimizde birçok vatandaşımıza Ankara’da yardımcı olmuştur. Mutlu KAYA’nın Ankara’da olmasına rağmen siyasetin içinde her zaman yer aldığını belirten BAĞCI, Ak Parti’yi 2023 vizyonuna taşıyacak adayların arasında olmasını temenni etmiş ayrıca temayül yoklamasında aldığı iyi sonuçtan dolayı da tebrik etmiştir. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.