Kayyuma bile razıyız...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partililer ve dostları tarafından satışa gelmeye devam ediyor. Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında Erdoğan'a seslenerek "Kılıçdaroğlu'nu görevden al! Kayyuma bile razıyız." dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2018 10:00
Kayyuma bile razıyız...

CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı söylemler artıyor. Birçok partilinin Muharrem İnce'nin açıklamalarından sonra istifasını istediği Kılıçdaroğlu'na bir darde de gazeteci yazar Yılmaz Özdil'den geldi. Özdil, yazısında guguk kuşu dediği Kılıçdaroğlu'nu görevden alması için Erdoğan'a seslendi.

Guguk kuşunun hezimetleri

"2009 yerel seçimini Ak Parti kazandı, guguk kuşu kaybetti. “Bizim başarısızlığımız olarak yorumlanmamalı, oylarımızı arttırdık, bizim açımızdan çok güzel bir gelişme, iktidara koşuyoruz” dedi. Ecevit kasketi taktı, “Yeni Karaoğlan” diye alkışlandı." sözleriye Kılıçdaroğlu'nun 2009-2018 yılları arasında yaşadığı 9 seçim hezimetini anlatan ve Kılıçdaroğlu'na "Guguk Kuşu" diyen Özdil, artık istifa etmesi gerektiğini savundu. 

Erdoğan'a seslendi CHP'ye kayyum istedi

Yazısının sonunda Erdoğan'a seslenen Özdil, "Bari, asrın liderimize sesleneyim… Bak bunca senedir senden hiçbir şey istemedim. İlk defa bi şey rica ediyorum. Tek adam seçildin, hazır Ohal de kalkmamışken, ilk icraat olarak gözünü seveyim şunu görevden alıver, kırma beni. Kayyuma bile razıyız gari!" diyerek yardım  istedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.