KSÜ’den Atık Pil Toplama Kampanyasına Destek

KSÜ’den Atık Pil Toplama Kampanyasına Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2017 16:53
KSÜ’den Atık Pil Toplama Kampanyasına Destek

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), çevre kirliliğine duyarsız kalmayarak Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinin (TAP) atık pil toplama kampanyasına destek verdi.

KSÜ Tarım ve İletişim Öğrenci Topluluğu, TAP’ın 15 Şubat-9 Haziran 2017 tarihleri arasında düzenlediği “Çevre Mühendisleri Yarışıyor” sosyal projesi kapsamında atık pil toplama kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında KSÜ Avşar Yerleşkesindeki tüm fakültelere atık pil kutuları konularak kampanya afişleri asıldı. Ayrıca Üniversite yöneticilerine ve akademik personeline atık pil toplama kutuları dağıtıldı. Kampanya ile toplanan piller, geri dönüşümde değerlendirilmek ve bertaraf edilmek üzere TAP’a gönderilecek. Eğer toplanan pil miktarı açısından Türkiye’de ilk 5 üniversite arasına girilirse 1 öğrenciye TAP tarafından burs verilecek.

Tarım ve İletişim Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mücahit Paksoy, topluluk başkanı Fatma Gül Saygılı ve topluluk başkan yardımcısı Hatice Kübra Dündar ile birlikte Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.

Üniversitemizde gerek öğrencilerin, gerekse idari ve akademik personelin çevre duyarlılığını artıran bu proje için Tarım ve İletişim Öğrenci Topluluğuna teşekkür eden Rektör Deveci, üniversite olarak bu tür sosyal projelerin her zaman yanında yer aldıklarını ve destekledikleri ifade etti.

Ziyaret kapsamında Tarım ve İletişim Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Paksoy, Rektör Deveci’ye atık pil toplama kutusu takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.