Mehmet Batdal sürpizi! Yeni takımı...

Mehmet Batdal ile ilgili dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2017 15:19
Mehmet Batdal sürpizi! Yeni takımı...

Medipol Başakşehir forması giyen tecrübeli golcüye, ligin yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un talip olduğu ve futbolcunun transferinde sona yaklaşıldığı iddia edildi. 

AMK Gazetesinde yer alan habere göre; Teknik direktörü Erol Bulut'un gelmesi ile çıkışa geçen Evkur Yeni Malatyaspor, transfer atağına kalktı. Sezon başında da gündeme gelen Mehmet Batdal'da sona yaklaşıldı.

Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında gol yollarında sıkıntı çekmemek için forvet hattına takviye yapıyor. Sarı siyahlılarda teknik direktör Erol Bulut'un ısrarla istediği Mehmet Batdal transferinin bitmek üzere olduğu belirtildi. Dev santraforu yarım sezonluğuna kiralamak isteyen Güneydoğu ekibinin futbolcuyla anlaştığı ve Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı'yı da ikna ettiği öğrenildi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Batdal ile Malatyaspor yönetiminin tekrar masaya oturacağı ve en az 2 yıllık sözleşme önereceği bildirildi. Süper Lig'de bu sezon golle tanışamayan tecrübeli santrafor, Başakşehir formasıyla 2 karşılaşmada 58 dakika süre aldı. Avrupa Ligi'nde ise 2 maçta 106 dakika forma giydi. 1.96'lık dev golcü ile İstanbul'da sözleşmeye imzalanacağı belirtildi.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.