Memur-Sen’e davet kararımız evet

Memur-Sen’e davet kararımız evet

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2017 15:49
Memur-Sen’e davet kararımız evet

Kahramanmaraş Memur-Sen İl Başkanı Abdulaziz Aydın, Memur-Sen Konfederasyonu olarak 16 Nisan Referandumunda Türkiye geneli ‘Memur-Sen’e Davet Kararımız Evet’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek, Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından(STK)  biri olan Memur-Sen’in Devletin zor zamanlarında her zaman için devletinin yanında yer almayı tercih ettiğini ve bununla gurur duyduklarını vurguladı.

Aydın, Türkiye’nin 16 Nisan Referandum sürecinde büyük bir sınav vereceğini belirterek, Partili Partisiz bütün halkın Referandumu desteklemesi ve Türkiye’ye yeni ufuklar açmak, Refah seviyesini yükseltmek ve Dünya’da hatırı sayılır ülke konumuna gelebilmek için Referanduma destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

SENDİKANIZIN FAALİYETLERİNDE BAHSEDER MİSİNİZ?

“Memur-Sen olarak emek örgütü kimliği ile kamu görevlilerinin hak ve hukukunu korumanın, insan onuruna uygun çalışma şartları, özlük ve sosyal hakları elde etmenin, emeklerinin karşılığının maddi olarak artmanın asli sorumluluğumuz olduğunu bilinci ile hareket ediyoruz.

Bunun ile birlikte kamu hizmetini sunumu ile kendilerine hizmet etmekten onur duyduğumuz, milletimize sendika örgütlenmemiz ve faaliyetlerimizin zeminini oluşturan ülkemize ve vatandaşımıza dönük sorumluluklarımızı da asli görevlerimiz kapsamında değerlendiriyoruz.

Memur Sen bu anlayışı ile kurulduğu yıldan bugüne kadar, milletin iradesinin yönetime yansıması özgürlüklerin önünün açılması, kamu işleyişindeki sevk ve aksaklıkların giderilmesi, devletin milletinin devleti olması için hep ön açıcı misyon yüklenmiş, bu yönde atılan her olumlu adımı destekleyicisi olduk.”

REFERANDUM SÜRECİNDE MEMUR SEN’İN FAALİYETLERİNDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

16 Nisan’da gerçekleşecek Referanduma ilişkin bulunduğumuz süreçte de tarihsel çerçeveyi ve duruşumuzun, gerekleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Hem değişiklik patentinin içeriği hem de bu sistem değişikliği ile ilgili tercihimiz noktasında milletimizin bilgilendirme amacı ile sahada olmak noktasında gayret gösteriyoruz.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği Referandumunda milletimizin faydasına olacağına inancımızdan dolayı EVET tercihimizi gerekçelerini her platformda paylaşmaya devam edeceğiz. Ayrıca, getirilecek olan sistem değişikliliğinin salt iç politika denklemler ve çözüm yollarına yönelik tedbirler ile birlikte 2008’den itibaren günden güne iyice hissedilmeye başlayan, uluslararası ülkelerin kendi iç ve dış türbülanslarından kaynaklanan sıkıntıların da ülkemiz üzerinde olumsuz tesirlerinin bertaraf edileceği kanaati EVET tercihimizin bir başka gerekçesidir.

İçeride güçlü olan, birliğini ve dirliğini tesis etmiş devletler dış müdaheleler karşı en iyi savunmayı vermişlerdir. Bundan dolayı gelecek dönemde güçlü liderlere ve fikirde eylemde ve söylemde birlik olan bireylere ihtiyacımız vardır.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.