MHP Benim Kara Sevdamdır

MHP milletvekili aday adayı Ömer Özkan ile seçim çalışmalarını konuştuk. geçmişten bu yana sistem ne zaman tıkansa MHP’nin çözücü bir rol üstlendiğini hatırlatan başarılı iş adamı Özkan, milletten destek istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:32
MHP Benim Kara Sevdamdır

Ömer Özkan kimdir?

19 Mayıs 1977 Kahramanmaraş doğumludur. İlk, orta ve liseyi Kahramanmaraş’ta okumuştur. Anadolu üniversitesi işletme fakültesi mezunudur. Farklı sektörlerde ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Çok küçük yaşlardan beri ülkü ocaklarından yetişen ve her kademede görev alan biriyim. Okul teşkilatlarında ilçe yönetimlerinde görev aldım. 2003 yılında MHP ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptım. 2006 kongresinde merkez ilçe başkanı seçildim. 4 yıldan fazla bu görevi yaptım. Bu görevim esnasında basın tarafından en başarılı siyasetçisi seçildim. 2018 yılında da kısa bir dönem il başkanlığı yaptım. Şuan da mensubu olmaktan gurur duyduğum partimin aday adayı olarak sahalardayım.

NEDEN ADAY OLDUNUZ?

İktidar partisine Kahramanmaraş çok ciddi destek verdi. Ancak bunun karşılığını alamadı. Genel başkanımızın iradesi ile ülke seçime gidiyor. Yine genel başkanımızın mimarı olduğu cumhur ittifakı bu seçimlerde hem şehrimizde hem ülkemizde çok ciddi çalışma yürütüyor.

İki hedefim var ilki, partimi şehrimde ve ülkemde hak ettiği yere getirmek için aday oldum. Kahramanmaraş’ın hak ettiği yerde olmadığına inanıyorum. Verdiği desteğin karşılığını alamadığını düşünüyorum. Nitekim bu görüşümü yıllardır her ortamda ve mecliste dile getiriyorum. Kahramanmaraş Anadolu’nun saklı bir cenneti. Fakat bu hazineler hiç ortaya çıkaralamadı. Bu noktada memleketime faydalı olacağıma inancım tam.

ERKEN SEÇİM KARARINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Türkiye içeride çok ciddi yapılanmalara ulaşmış terör örgütleriyle mücadele ediyor. Bir taraftanda dışarıda ki terörle mücadele etmekte ve kendi güvenliğini garanti altına almaya çalışmaktadır. Ülkemiz 15 Temmuz’u yaşadı. Tabiri caizse ikinci kurtuluş savaşını verdi. Kim ne derse desin eğer o gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da olmasaydı, parti binasına gidipte siyasi iradeyi ortaya koymasaydı biz bugün belki de Amerika’yı arkasına almış, ülkeyi ele geçirmiş bir örgüt olan FETÖ ile mücadele etmeye devam ediyorduk. Şükürler olsun ki asker üniforması giymiş hainlere fırsat vermedi.

Tüm bunların ardından seçime gidiyoruz. 24 Haziran seçimleri bu ülke için son derece gerekli. Bakın 10 yıldan beri başkanlık sistemine geçmeyi konuşuyoruz. Genel başkanımız her zaman olduğu gibi kilit bir rol oynadı ve başkanlığı getirin tartışalım, çözemezsek halka gideriz dedi. Nitekim referanduma gidildi ve halk onayladı, destek verdi.

Muhalefet her platformda erken seçim için meydan okuyordu. Genel başkanımız rest çekti. Seçim erkene alındı. Bugün görüyoruz ki hiçbir hazırlıkları yok. bakınız bizim adayımız Yenikapı ruhunu devam ettirmek anlamında Recep Tayyip Erdoğan dedik. Özellikle ana muhalefet partisinin haline bakın. Partiyi emanet etmek istemedikleri adama ülke emanet etmek niyetindeler. Yani bir curcuna ortamında herkes kendi adayını çıkarmış gidiyor bakalım.

MUHALEFETİN İTTİFAK ÇALIŞMALARINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Muhalefetin geldiği son nokta 4 benzemezin bir araya gelmesidir. Bunlardan hiçbir şey olmaz. Bir başarı kazandıklarını düşünmek bile istemiyorum ki mümkünde değil zaten. Cumhur ittifakı açık ara önde.

MHP SİZE NEYİ İFADE EDİYOR?

MHP bizim kara sevdamızdır. Özellikle Türk milliyetçiliği fikrine gönlünü vermiş biri olarak kara sevdamdır.

SEÇMENDEN BEKLENTİNİZ NEDİR?

Seçmenden talebimiz MHP’ye sahip çıkmalarıdır. Bu zamana kadar hep kilitleri çözen bir partiydi. 2007’de ki cumhurbaşkanlığı krizinde aşan MHP idi.  Başörtüsü krizinde tıkanan sorunu yine MHP aşmıştır. Yine cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi MHP’nin destekleriyle bu noktaya geldi. 15 Temmuz da ki dik duruşu herkesten önce Genel başkanımız gösterdi.

Bizim vatandaştan talebimiz ne zaman tıkansa yardımcı olduğumuz bu sistemi bize emanet edin. MHP mecliste güçlü olsun. Bakın 35 milletvekili ile mecliste neler yapıldığını tüm vatandaşlarımız gördü. Seçimlerde Cumhur ittifakını ittifak içinde de 3 hilali gördüğünüz yere damgayı basın diyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.