MHP ilçe teşkilatlarından anlamlı ziyaret! “31 Mart’a el ele yürüyoruz”

MHP Dulkadiroğlu ve Onikişubat Teşkilatı gazetemizi ziyarette bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2019 12:37
MHP ilçe teşkilatlarından anlamlı ziyaret! “31 Mart’a el ele yürüyoruz”

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal gazetemize yaptıkları ziyarette Cumhur İttifakı’na yönelik önemli konulara değindiler. Erkır Basın Yayın ve Süper Medya Genel Koordinatörü Ali Erkan Kiraz ile bir süre muhabbet eden MHP Teşkilatı, Cumhur İttifakı’na vurgu yaparak 31 Marta el ele yürüdüklerini söylediler.

MHP Onikişbat İlçe Başkanı Müfit Dal yaptığı açıklamada Cumhur İttifakını işaret ederek; “halkın bu iki liderin beraberliğine beklentisi vardı. Bunun pazara kadar değil mezara kadar süreceğini iki lide de belirtti. Bizim birliğimizden memnun olduklarını çok vatandaşımız dile getiriyor” dedi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı da cumhur ittifakına yönelik; “Cumhur ittifakı kapsamında bir birleşme söz konusu oldu. Büyükşehir’de Hayrettin Bey’i aday olarak gösterdik. Adaylarımızı sonuna kadar destekleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Nurhak’ta Battal Kaya bizim için ne ifade ediyorsa, Dulkadiroğlu’nda da Necati Okay, onu ifade ediyor. Cumhur İttifakı çevresinde bütün adaylarımızı sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.