“MHP’ye sahip çıkın aday listelerine destek olun”

Seçim maratonu tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da tüm hızıyla sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2018 17:51
“MHP’ye sahip çıkın aday listelerine destek olun”

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığı başvurusunda bulunan iş adamı Ömer Özkan parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Türk milletinin 5 bin yıllık kutlu yürüyüşünün hala devam ettiğini belirten Ömer Özkan konuşmasında önemli noktalara değindi. Kutlu yürüyüşe yapılan saldırılardan örnekler veren Özkan şunları söyledi:

“Milletimizin tarih sahnesindeki 5.000 yıllık kutlu yürüyüşü bir taraftan devam ederken Diğer taraftan düşmanlarımızda milletimizin bu kutlu yürüyüşünü durdurabilmek için kuşatmalarını sürdürmektedir. Biz; bu kuşatmayı yararak, kutlu yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz. Allah korusun bu kuşatmayı yaramadığımız takdirde 15 Temmuz’u hepimiz gördük. Maazallah birilerinin gayr-ı meşru çocukları bizi Suriye’ye çevirecekti. İkinci bir kurtuluş savaşının eşiğinden döndük. 1400 yıl önce KÜRŞAT Çin kuşatmasını yarmaya çalışırken şehit oldu, Şehit Ömer Halisdemir ile bayraklaşan 15 Temmuz kahramanlarımız da Amerikan uşağı FETÖ kuşatmasını yararken şehit oldu. 1400 yıldır değişen hiçbir şey olmadı.”

mhp.jpg

“DAVANIN BAYRAĞINI EN YÜKSEK BURÇLARA DİKMEYE AHDETMİŞ BİR NEFERLERİZ”

“Önemli olan ben değilim. Önemli olan üç hilaldir” diyen Ömer Özkan, Kahramanmaraş’lılar dan MHP’ye sahip çıkmalarını aday listesine destek olmalarını istedi. Özkan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“İnanın bu toplantıda kendimden bahsetmeyi ar olarak gördüm. Onun için şahsım aklıma bile gelmedi. Biliyorsunuz 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığına müracaat ettim. Önemli olan ben değilim. Önemli olan üç hilaldir, önemli olan Milliyetçi Hareket Partisidir, önemli olan Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beydir. Biz bu davanın neferleriyiz. Bu davanın bayrağını en yüksek burçlara dikmeye ahdetmiş bir neferleriz. Rabbim neyi nasip ederse rızamız tamdır.

Benim Kahramanmaraşlı hemşerilerim ve Türk Milletinden naçizane talebim Ülkücülere, Milliyetçi Hareket Partisine sahip çıkmaları, 24 Haziranda MHP Milletvekili aday listesine destek olmalarıdır. Partimizin başarısı hepimizin başarısıdır. MHP’nin başarısı Türk milletinin zaferi olacaktır. MHP’nin başarısı şer ittifakının zelil düşmesi demektir.”

mhp111.jpg

“BU İTTİFAK İŞGALE KARŞI DURANLARIN İTTİFAKIDIR”

Konuşmasının devamında Cumhur ittifakını değerlendiren Özkan, “oyumuzu tereddütsüz cumhur ittifakına vereceğiz” dedi. Özkan şöyle konuştu:

“Genel Başkanımız bir irade ortaya koymuş ve bu iradesi mecliste karşılık bulmuştur. 24 Haziran’da Genel Başkanımızın mimarı olduğu Cumhur İttifakının başarısı için çalışacağız.

Bu ittifak işgale karşı duranların ittifakıdır. Bu ittifak 2500 yıllık devlet geleneğimizi devam ettirmek isteyenlerin ittifakıdır. Bu ittifak 1500 yıllık medeniyet değerlerimizi çiğnetmeyenlerin ittifakıdır. Bu ittifak 100 yıllık cumhuriyet kazanımlarından ödün vermeyenlerin ittifakıdır. Bu İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuzu tereddütsüz Cumhur İttifakının adayına vereceğiz. 

Biz 24 Haziran seçimlerine bu şuurla hazırlanıyoruz. Genel Başkanımız her zaman Türk milletine kurulmaya çalışılan tuzakları bozmuştur. Şayet genel başkanımızın dik duruşu olmasaydı O gün Ankara’da siyasi iradeyi ortaya koymasaydı Allah korusun belki biz bugün Suriye’den beter olacaktık. O sebeple mademki Devlet Bahçeli’nin bu iradesi, bu duruşunu, vatan ve millet sevdasını herkes takdir ediyor.”

Konuşmasının devamında da destek istemeyi sürdüren Özkan devlet ve millet düşmanlarına karşı MHP’ye destek olunmalı dedi. Özkan konuşmasını şu sözlerle bitirdi:

“O zaman bize de bir söz söyleme hakkı doğmuştur. Ülkücüler 24 Haziran’da milletimizden destek istemektedir. Fetöcülere, PKK’lılara, PYD’lilere dayatmacılara karşı MHP’ye destek olma zamanı gelmiştir. Buradan Tüm Kahramanmaraşlılara bütün partililerin seçmenlerine çağrı yapıyorum. Devlet Bahçeli’ye bir şükran göstergesi olarak 24 Haziranda oylarınızı üç hilalin göbeğine basın diyorum.    

Şehitlerimize, gazilerimize sözümüz var; MHP bu seçimlerde mutlaka başarılı olacaktır. Ülkücüler üç hilali en yükseğe taşımaya ant içmiştir. Milletimizin bizi bu yolda yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz.

Son olarak “Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.