“Milli birlik ve beraberliğin yapı taşı MHP’dir”

Milliyetçi Harekat Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Eshabil Karaca, Erken Seçim ve Aday Adaylığı sürecini Diriliş Haber Gazetesi ile paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2018 10:34
“Milli birlik ve beraberliğin yapı taşı MHP’dir”

HABER: EMRE BOZ

Türkiye’nin MHP’ ile şahlandığını ve yükseldiğini belirten Karaca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayati kararlar alarak ülkenin gelişmesine ve ilerlemesine büyük katkı sağladığının altını çizdi.

Türkiye’nin erken seçim sürecini de değerlendiren Karaca, Türkiye’nin muhasır medeniyetler seviyesine çıkabilmesi ve Başkanlık Sisteminin ülke için ne kadar önemli olduğunun anlaşılması ile Erken Seçim kararının alındığını ve bu kararı sonuna kadar desteklediklerini belirtti. Karaca; “Genel Başkanımızın verdiği bütün kararlara saygılıyız ve her zaman arkasındayız. Erken seçim konusundaki düşüncelerini de her zaman destekledik. Ülkemizin ve milletimizin bekası için ne gerekiyorsa biz her zaman onu savunduk. Bu konuda bu erken seçim kararını da sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

 ROLLER HER ZAMAN AYNI KALDI

Muhalefetin ittifak süreci hakkındaki görüşlerini aktaran Karaca; “Bu tür şer odakları bazen dışarıdan oluyor bazen de içeriden oluyor. Kişiler değişiyor ama roller her zaman aynı. Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemeyenler yine ellerinden geleni yapmaya başladılar ama buna halkımız dur diyecek. Ülkemizde şer odakları her zaman milletimiz ile uğraşmakta olup bugün de muhalefet etrafında birleşmiştir. CHP ve HDP’nin çemberi şer odaklarının birleşme yeri olmuştur. Milletimizin gerçek hedef ve gayelerini yansıttıklarını düşünmüyorum” sözlerine yer verdi.

ŞAHLANIŞA GEÇİŞİN TEMELİNİ OLUŞTURUYORUZ

Milliyetçi hareket Partisi’nin Türk İslam Birliğini en iyi şekilde yaşatmayı hedeflediğini belirten Karaca; açıklamasına şu şekilde devam etti; “Milliyetçi hareket Partisi Türk İslam Birliğini en iyi şekilde yaşatmak için çaba gösteriyor. Partimiz bu ülkenin can damarı olup Milli Birlik ve Beraberlik içerinde hareket edebilmenin, şahlanışa geçmenin ve büyümenin temel yapı taşı olarak faaliyet gösteriyor. Türk İslam milliyetçiliği modelinin temel yapı taşını taşıyan Milliyetçi Harekatın temsilcileri bugün Emniyet ve Askeriyeden sonra Türkiye’nin üçüncü asayiş damarıdır. Bu ülkenin kolluk güçlerimizden sonra en büyük savunucuları Türk Milliyetçileridir. Türk Milliyetçileri ülkenin refah seviyeye ulaşması için bugün elinden geleni yaptığı gibi yarınların aydınlık olması için de ellerinden geleni yapacaklardır.

Kısa bir anımız ile MHP’nin Türkiye merkezli Dünya’daki yankılarını size anlatmak istiyorum; Türkmen kardeşlerimizden bir tanesi ’15 Temmuz sürecinde Devlet Bahçeli’nin dik duruşu biz Suriyeli Türkmenleri rahatlattı’ diyor. Aynı şekilde Mısır’daki Türkmen kardeşlerimiz de aynı şeyi söylüyor.

Kahramanmaraş’ın kurtuluş 12 Şubat Festivalleri sırasında Dünya’nın başka ülkelerinden gelen öğrenciler ve sporcuları MHP ile ilgili sorular yönelttiğimizde bize ‘Türkiye’de MHP güçlüyse Türkiye güçlüdür. MHP Güçlüyse Biz Kazakistan’da, Türkmenistan’da, Azerbaycan’da güçlüyüz’ diyerek Milliyetçi Harekatın ne kadar önemli ve değerli olduğunu vurgulamıştır.”

Eshabil Karaca kimdir?

Siyasi hayatından ve özgeçmişini gazetemize anlatan Karaca; “Orta ve lise öğrenimimi Kahramanmaraş’ta yaptım. İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Yüksek öğrenimimi İktisat ve İdari Bilimler üzerine yaptım. Aynı zamanda adalet yüksekokulu mezunuyum. Türkoğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptım. Uzun yıllardan beri iş hayatında faaliyet gösteriyorum.  Onikişubat MHP İlçe Teşkilatı Kurucusu ve yönetim kurulu üyesiyim. Ülkücü harekatın temelden bu yana içerisindeyim. Türk Milliyetçisi ve ülkücü olarak bu ülkeye hizmet etmek bizim için büyük bir gurur ve onurdur.  Bu ülkeyi karşılıksız sevenler olarak bu ülkeye hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu bilerek aday adaylığımı açıkladım. Ülkücü Harekata olan bağlılığımız her zaman devam etmektedir” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.