Milli görüş Pınarbaşı’na emanet

Kahramanmaraş Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, Saadet Partisi’nin Milli Görüş çerçevesinde Dünya Nizamına yeni bir bakış açısı getirdiğini kaydederek, Saadet Partisinin Türkiye merkezli Dünya Müslümanları için tek çıkar yol olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2018 09:56
Milli görüş Pınarbaşı’na emanet

HABER: HANZALA YILDIZ

Kahramanmaraş Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi eski İl Başkanı Mustafa Tüten, Kahramanmaraş Saadet Partisi yeni İl Başkanı Erkan Pınarbaşı katılımları ile gerçekleşti. Kahramanamraş Saadet partisi eski İl Başkanı Mustafa Tüten bayrağı Erkan Pınarbaşı'na devretti.

Saadet Partisi için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını kaydeden Başkan Pınarbaşı, Saadet Partisi’ni Kahramanmaraş’ta en iyi noktaya getireceklerini ifade etti.

milli-gorus-pinarbasi’na-emanet2.jpg

Başkan Pınarbaşı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Kongremizin İlimize, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Milli görüşçüler olarak biz insanlığa yeni bir dünya hediye edeceğiz. Savaşların olmadığı, insanların aç kalmadığı ve barış içinde yaşadığı adil bir dünyayı ancak ve ancak Milli Görüşçüler kuracaktır. Biz kaba kuvveti değil hakkı ve adaleti üstün tutan bir zihniyeti sahip olduğumuz için yeni bir dünya düzeni kuracağımızı söylüyoruz. Biz sevgi ve kardeşliğin teminatıyız dediğimizden dolayı yeni dünya düzenini biz kuracağız diyoruz. Çünkü Biz Sultan Alparslan’ız, Kanuni Sultan Süleyman’ız, Cennet Mekan Abdulhamit Han’ız, Çünkü biz Profesör Doktor Necmettin Erbakan’ız. Bundan dolayı gayemiz önce ülkemizdeki 80 milyon vatan evladını, sonra yeryüzündeki bütün insanlığın saadeti için çalıştığımız için yeni bir dünya düzeni bu topluluğa nasip olacaktır. Neden yeni bir dünya diyoruz çünkü zalimlerin zulümleri altında ezilen Müslümanlar için yeni bir dünya düzeni kuracağız diyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızın bizden istediği ‘Heyecan, Heyecan ve Heyecan’ istediği için bizde heyecanlıyız ve yeni bir dünya düzenine talibiz.”

milli-gorus-pinarbasi’na-emanet3.jpg

SAADET PARTİSİ TÜRKİYENİN TEMİNATIDIR

Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Saadet Partisinin Türkiye’yi Dünya düzeninde lider konuma getirecek tek parti olduğunun belirterek, Tüm halkı Saadet Partisine destek vermeye çağırdı. Kamalak açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Saadet Partisi Türkiye’nin teminatıdır. Saadet Partisi Milli Görüş çerçevesinde yeni bir dünya düzeni vadederek Müslümanlar için yeniden doğuşun sembolü niteliği taşımaktadır. İslam Coğrafyasını bir araya getirip İslam Birliğini kurmamız gerekiyor. İslam birliğine giden yol bellidir, İslam Birliğini kuracak Saadet Partisinden başka bir yol yoktur. Kaybedecek vaktimiz yok, İnsanlık kan ağlıyor, Sizleri işte bu yolun yolcusu olduğunuz için hürmet ile selamlıyorum. Değerli kardeşlerim İslam Birliği mutlaka kurulacaktır bu zalim düzen böyle gidemez. İslam Coğrafyasına tek huzur ve güveni sağlayacak Milli Görüştür bu milli görüşün tek taşıyıcısı da Saadet Partisidir herkesi Saadet Partisine davet ediyorum.”

milli-gorus-pinarbasi’na-emanet1.jpg

MİLLİ GÖRÜŞÜN TEK TAŞIYICISI SAADET PARTİSİDİR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisinin Türkiye’nin teminatı olduğunu ve Milli Görüş çerçevesinde yeni bir dünya düzeninin tek çıkar yolunun Saadet Partisi olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş’ın Saadet Partisinin kalelerinden biri olduğunu belirten Başkan Karamollaoğlu, Tüm Kahramanmaraş Halkına Saadet Partisine Davet Ederek, ‘Yeni Bir Dünya Düzeninde Sizde Yer alın.’ Dedi

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın çizdiği doğrultuda her zaman yürüyeceklerini kaydeden Başkan Karamollaoğlu, Milli Görüşün Türkiye’nin tek teminatı olduğunu söyledi.

Başkan Karamollaoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Milli Görüşün temsilcisi olarak Saadet Partisi her zaman Türkiye merkezli dünya düzeninin savunmuştur. Biz Türkiye’yi İslam Birliğinin merkezi olarak görmüş ve Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın çizdiği yolda aynı doğrultuda daha fazla çalışmak gayreti ile bugünlere kadar geldik. Siyasi olarak Türkiye’nin bugün birçok yanlışı var. Amerika ile biz zamanında müttefik olunmaması gerektiğini söyledik, İsrail ile müttefik olunmaması gerektiğini söyledik ancak bizi dinlemediler. Biz kendimizi anlatamadık. Türkiye Mazlumların umudu ve tek kalesidir. Yeni bir dünya düzenine ihtiyaç vardır. Yeni bir dünya düzenini de kuracak olan Milli Görüş harekatıdır ve Milli Görüş harekatının tek temsilcisi Saadet Partisidir. Buradan İl ve İlçe teşkilatlarına çok önemli görevler düştüğünü bir kez daha ikaz etmeliyim. Saadet Partisinin önünden 3 seçim daha vardır. Biz önümüzdeki seçimlerdeki iktidar olacağız. İl ve İlçe başkanlarına buradan önerim çok çalışacaklar çok çalışarak Kahramanmaraş’ta Saadet Partisi’ni hak ettiği noktaya getireceklerdir. Biz milyarlara hükmeden bir parti değiliz, Mali güçlerimiz de zayıf birçok miting yaptık ancak bu mitingleri bize gönül veren kardeşlerimizin katkıları ile oldu. Buradan Saadet Partisi üyelerine sesleniyorum. Üye aidatlarını mutlaka ama mutlaka ödeyiniz. Partilerimizin geliri aidatlar ile mümkün hale gelecektir. Bu konu çok mühimdir. Tabi burada Kadın Kollarımıza da çok büyük işler düşüyor. Kadınlarımıza ulaşmamız gerekiyor Çalışan Kadınlara, Ev Kadınlarına ve bütün kadınlara ulaşarak Saadet Partisi’nin Milli Görüşün ülkeye olan katkılarının anlatılması gerekiyor. Buradan hepinize teşekkür ediyorum ve yeni seçilen Başkanımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Milli Görüşün gazetesi olan Milli Gazeteyi mutlaka bütün üyelerimize tavsiye ediyorum. Herkesin evine Milli Gazete girecektir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.