Miniklerden büyüklere özgüven dersi

Miniklerden büyüklere özgüven dersi

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2017 11:10
Miniklerden büyüklere özgüven dersi

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası Kapsamında düzenlenen Anaokulları arasında İlahi okuma, Kuran-ı Kerim Okuma, Hadis Okuma ve birçok alanda gösteriler düzenlendi.

Minik kalpleri heyecanla attığı programda izleyenleri kendine hayran bırakan Anaokulu öğrencileri, Gösterdikleri özgüvenli tavırları ile büyüklere taş çıkattılar.

Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde düzenlenen etkinlik renkli karelere sahne oldu. Birçok Anaokul öğrencisinin büyük bir heyecanla yaptığı gösteriler izleyenleri kendine hayran bıraktı. Program Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç’in katılımları ile gerçekleşti.

e2-016.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, İslam’ın çocuklara çok büyük değer ve destek verdiğini belirterek, Yeni nesillere büyük destekler vererek eğitici programlara ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

Daha sonra Süreyya Güneş Anaokulu öğrencilerinin ‘Bir Gül Aldım Elime’ ilahisinin dramasıır izleyenler gözyaşını tutamadı.  Menekşe Anaokulu öğrencilerinin Semazen gösterisi izleyenler tarafından büyük alkış topladı.

Programda en az öğrenciler kadar heyecanlı olan veliler, Bu tür programların öğrencilerin kişisel gelişimlerini büyük katkı sağlayacaklarını belirterek devamının gelmesini istediklerini belirttiler.

e1-019.jpg

Öğrenci Velilerinden Veysel Yıldız, Kendisinin kızının da bu programda yer aldığını belirterek, Bu tür programların öğrencilere Sosyo-Kültürel anlamda büyük katkı sağlayacağını ve öğrencilerin kendilerine olan özgüvenlerini artırması için büyük faydalar sağlayacağını ve bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

Program Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç’in hediye takdimiyle son buldu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.