Onikişubat NF Spor Kulübü: Masa Tenisinde Kahramanmaraş'ı Temsil Ediyor!

Kahramanmaraş'ın masa tenisi gururu Onikişubat NF Spor Kulübü, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3. Lig'de mücadele ediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2023 16:25
Onikişubat NF Spor Kulübü: Masa Tenisinde Kahramanmaraş'ı Temsil Ediyor!

Onikişubat NF Spor Kulübü, Kahramanmaraş'ı Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2023-2024 Sezonu 3. Lig'de temsil edecek olan tek masa tenisi kulübü olarak gururla mücadele edecek. 16 takımın yer aldığı 3. Lig (A) grubunda yer alan Kahramanmaraş ekibi, şampiyonluk için diğer rakipleriyle kıyasıya mücadele edecek. Fikstür, 4 etaplık bir seriyi içeriyor. İlk iki etap tek devreli lig usulüyle oynanacak ve ilk 8 takım Play-Off oynamaya hak kazanacak. Kalan 8 takım ise küme düşmemek için klasman grubunda mücadele edecek.

kahramanmarasin-gururu-onikisubat-nf-spor-kulubu-3-ligde-firtina-gibi-estirecek.jpeg

Play-Off ve klasman gruplarında müsabakalar iki etap boyunca sürecek ve ilk 3 takım 2. Lig'e yükselecekken, son 3 takım ise küme düşecek. Onikişubat NF Spor Kulübü'nün rakipleri arasında oldukça güçlü ekipler bulunuyor; Karaman İl Özel İdarespor, Bandırma MTİ, Denizli Doğanspor, Adalar Su Sporları, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Ispartes GSK, Mersin Aakademi Anadolu Lisesi, Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Çankaya Üniversitesi, Arenaspor, Haydarspor, Aydınpınar Akademispor, Nazilli Belediyespor, Türk Silahlı Kuvvetlerigücüspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor.

Onikişubat NF Spor Kulübü Başkanı Fatih Kaya, kulübün bu sezonki ana hedefinin Play-Off müsabakalarına katılmak olduğunu açıkladı. Kulübün kentlerine katkı sağlama konusundaki çabalarını vurgulayan Kaya, yerel yönetimlerden destek beklediklerini ifade etti. Geçmişte kendilerine destek olan herkese minnettarlığını dile getirerek, kulübün başarısı için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.