“Sefer bizden zafer Allah’tan”

İş adamı Fatih Mehmet Ceyhan 27. Dönem Millet Vekili Aday Adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisine resmi başvurusunu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2018 17:45
“Sefer bizden zafer Allah’tan”

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Kalabalık bir basın ordusu karşısında kamuoyuna açıklamalarda bulunan Ceyhan, “Türk milletimin izzeti ve istikbali için kanımın son damlasına kadar çalışmak adına desteklerinizi istiyorum” dedi.

MHP İl başkanlığı parti binasında düzenlenen toplantı da konuşan İş Adamı Fatih Mehmet Ceyhan “Hedefim bu şehrin bir çocuğu olarak sizlere hizmet etmektir. Bu noktada desteklerinizi talep ediyorum” dedi.

Gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalarda bulunan Ceyhan, önümüzde ki seçimlerin ülkemizin geleceği ve milletimizin bekası için önemine vurgu yaptı. Ceyhan açıklamalarında şu sözlere yer verdi:

ceynhan1.jpg

“Ülkemizin etrafı ateşten bir çemberle çevrilmişken bu seçimler çok önemli. Bu sefer hata yapmayalım. Yanlış yola sapmayalım. Bu dönemde gösterilecek olan milli duruş şehitlerimize vefa milletimize beka borcumuzdur. Bizim şehitlerimiz var, o şehitler bizlere yüklediği o kutsal yükü gençlerimize anlatalım ve önümüzde ki günlerde gerçekleşecek olan seçimleri de bu çerçevede değerlendirelim. Çünkü söz konusu olan vatandır bundan sonraki dönemde bu meseleden dolayı bir ve beraber olmalıyız.

Her şeyden önce bizler benden demeden önce vatan diyen ailelerin çocuklarıyız. Çok şükür ki bu manada bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin yoğun çabaları sonucu alınan bir kararla erken seçime gidiyoruz. Bu ittifakın özü de milletimizin bekasıdır.

Gelinen süreçte ocaktan ailemden aldığım terbiye ile Türk İslam ruhunu en iyi şekilde temsil edebilmek adına, önce vatanım ve milletim sonra da partim düsturunu kendine ilke edinen ülkücü bir nefer olarak, türk milletimin izzeti ve istikbali için kanımın son damlasına kadar çalışmak adına Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı oldum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.