Şifresiz Selçukspor Tv Fenerbahçe Nordsjaelland Maçı Canlı İzle! Exxen İzle İnat Tv Taraftarium24 Galatasaray Maçı İzle

Fenerbahçe, Nordsjaelland'ı ağırlıyor! İsmail Kartal'ın stratejik tercihleri ve maç heyecanı EXXEN'den canlı izleniyor. Link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2023 19:32

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland'ı ağırlamaya hazırlanıyor. İşte maç hakkında önemli bilgiler ve İsmail Kartal'ın tercihleri:

FENERBAHÇE VE AVRUPA KONFERANS LİGİ

UEFA tarafından 2021-2022 sezonunda başlatılan Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, 9. kez sahne alıyor. 10 maçlık galibiyet serisi ile takım, taraftarının önünde bu seriyi sürdürmeyi hedefliyor.

İSMAİL KARTAL'IN KADRO TERCİHLERİ

Teknik direktör İsmail Kartal'ın, rakibin fiziksel gücüne karşı daha mücadeleci bir kadro ile sahaya çıkmayı planladığı belirtiliyor. Son taktik çalışmada Mert Hakan Yandaş, Batshuayi ve Kent gibi oyuncuların ilk 11'de denenendiği öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe muhtemel 11'i: Livakovic, Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde (Ferdi), İsmail, Fred, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci (King), Kent, Batshuayi

Nordsjaelland muhtemel 11'i: A.Hansen, Villadsen, Nagalo, K.Hansen, Frase, Tverskov, Svensson, Diamonde, Osman, Schjelderup, Ingvartsen

MAÇ BİLGİLERİ VE İZLEME SEÇENEKLERİ

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı bu akşam Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 19.45'te başlayacak ve EXXEN kanalından canlı yayınlanacak. Maçı Macar hakem Gergo Bogar yönetecek. Maçla ilgili gelişmeleri haberlerimizden takip edebilirsiniz.

İSMAİL KARTAL'IN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARI

Teknik direktör İsmail Kartal, maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kartal, kazandıkları Antalyaspor maçına değinerek, Nordsjaelland'a karşı hazır olduklarını ve taraftar desteğiyle galip gelmeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca transfer konusunda da açıklamalarda bulunarak rotasyonlu bir kadro kullanacaklarını ifade etti.

NORDSJAELLAND TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN AÇIKLAMALAR

Nordsjaelland teknik direktörü Johannes Thorup, Fenerbahçe'ye karşı hazırlandıklarını ve rakibin zayıf noktalarını bildiklerini söyledi. Maçın büyük bir tecrübe olacağını ve keyif alacaklarını dile getirdi.

FENERBAHÇE'NİN HÜCUM HATTI VE KADRO SEÇİMİ

İsmail Kartal'ın kadro seçimlerinde sürprizlere yer vermesi bekleniyor. Michy Batshuayi'nin hücum hattında, Ryan Kent'in sol kanatta görev yapması öngörülüyor. İrfan Can Kahveci'nin ise sağ kanatta sahaya çıkması muhtemel. Ferdi'nin yedek başlaması durumunda, sol bek pozisyonunda Oosterwolde'nin oynaması düşünülüyor.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.